Monday, October 23, 2006

1/08/1385 دوشنبه


چه راهكارهايي پيش روي جنبش دانشجويي وجود دارد ؟
لطفا" ما را از نظرات خود آگاه سازيد . ايميل ارتباط با ما در انتهاي خبرنامه موجود مي‌باشد
موج جديد احضار دانشجویان به كميته های انضباطی
از خبرنامه امیرکبیر
در پي اعتراض دانشجويان دانشگاه اميركبير نسبت به نامعلوم بودن وضعيت دكتر كيوان انصاري و تجمع و تريبون آزاد در اين دانشگاه در هفته گذشته، كميته انضباطي ۳ نفر از دانشجويان را به كميته انضباطي فراخواند.
آقايان ابراهيم رحماني، اسماعيل سلمانپور و سامان خسروي روز شنبه احضاريه كميته انضباطي را دريافت كردند كه در اين احضاريه از آن ها خواسته شده در اسرع وقت به كميته انضباطي مراجعه نموده و به توضيحاتي در خصوص اتهاماتي كه براي ايشان طرح شده است بپردازند
وضعيت 20 هزار كارگر در استان قزوين بحرانی است
نماينده كارگران استان قزوين در گفت و گو با خبرگزاری ايلنا‌‏ گفت بر اساس آمارهاي موجود 20 هزار تن از كارگران استان قزوين در وضعيت خوبي نيستند كه 8 هزار نفرشان در 20 واحد صنعتی مشكل دار در حالت" حاد" شاغل هستند.
او گفت‌‏: هشدار مي ‌‏دهم كه اگر به مشكلات استان رسيدگي نشود‌‏، 30 واحد صنعتی نيز بزودي به مرحله بحران خواهند رسيد
نقاشی ‌هايی که فضای تاریک و دردناک زندان را نشان می ‌دهند
رادیو آلمان: دلارا دارابی دختر ۲۰ ساله‌ای است که از ۱۷ سالگی در زندان به سر می‌برد و به اعدام محکوم شده است. او که ظاهرا قتلی را به خاطر دوستش به ‌گردن گرفته، در این مدت، نقاشی‌های بسیاری کشیده و به بیرون از زندان فرستاده است. این نقاشی‌ها که فضای تاریک و دردناک زندان و انتظار مرگ را نشان می‌دهند، اکنون در گالری گلستان در تهران به نمایش گذاشته شده اند.
این نمایشگاه نقاشی‌ شاید در نوع خود کم ‌نظیر و در ایران بی ‌سابقه باشد؛ نمایشگاه نقاشیهای دلارا دارابی، دختر ۲۰ ساله‌ای که از سه سال پیش در زندان به سر می‌برد و به اعدام محکوم شده است. زیر عنوان «زندانی رنگها» عمدتا آثاری از دلارآ به نمایش درآمده که او در سه سال گذشته کشیده است.
گفته می‌شود دلارا در وضعیت روحی نامساعدی قرار دارد. اما اگر از حال او آگاهی مستقیمی هم نداشته باشیم تابلوهایی که به نمایش درآمده گویای روحی مضطرب، جانی ملول و انسانی ناامید و دلزده است. تابلوهای تاریکی که بر خلاف عنوان نمایشگاه زندانی جوانی را نشان می‌دهد که اسیر وحشت مرگ، یاری می‌طلبد؛ نقاشیهایی که به گفته‌ی دلارا «سوگندی است به جرمی ناکرده.
این نمایشگاه تا ۴ آبان در گالری گلستان [دروس، خیابان کماسایی، شماره ۴۲] برپاست.
گزارشي از نمايشگاه نقاشي يك دختر محكوم به اعدام, اين نقاشي‌ها سوگند دل آرا به بي‌گناهي‌است
سرمايه: مهرزاد غني‌پور
شرايط گاهي پر از تضاد است. درست مثل اين‌جا كه منم. نبض دست‌هايمان مي‌زند ولي نبض روحمان خوابيده است. روزي يك ميليون بار مردن، بي آن‌كه يك بار جسمت بميرد!
روز و شب در هم محو مي‌شود بي‌آن‌كه خبردار شويم، بي آن‌كه پنجره‌اي بر آسمانمان باز باشد! بي‌هيچ اعتراضي! مي‌دانيم كه اين شب و روز حد وسطي ندارد. در خاموشي مطلق مي‌نويسم و مجالي تا صبح نمانده است. خطوط را نمي‌بينم. همه‌جا تاريك است ولي حس مي‌كنم كاغذم خيس مي‌شود. اشك مثل روغني بين دو فلز، دل‌هايمان را به نرمي با هم مماس مي‌كند. چه واجب است اشك و چه بي‌اراده سرازير مي‌شود. دل‌آرا زنده است. فعلائ زنده است و از زنده‌ها درخواست عشق و افتخار دارد.»
اين گفته‌هاي دل‌آراي 20 سالهء محكوم به اعدام است. بر ديوار گالري گلستان، جايي كه تابلوهاي نقاشي او و حاصل رنج‌ها، گريه‌هاي شبانه‌روزي و دردهاي سه سالهء او در زندان به نمايش درآمده است.
سه سال پيش هنگامي كه دلآرا 17 سال داشت به همراه نامزدش و براي تهيهء وسايل ازدواجشان با هدف سرقت به خانهء يكي از اقوام خود رفت و در جريان درگيري صاحبخانه به قتل رسيد.به گفتهء دلآرا اميرحسين از او خواست كه قتل را به گردن بگيرد چرا كه فكر مي‌كرد چون دلآرا 17 سال بيش‌تر ندارد و از اقوام مقتول است،‌اعدام نمي‌شود اما دل‌آرا كه خود را قاتل معرفي كرده بود، محكوم به اعدام شد. پس از آن دل‌آرا اعترافات اوليهء خود را پس گرفت و همدستش را قاتل معرفي كرد و قاضي با دو جلسهء محاكمه، دل‌آرا را به اعدام و اميرحسين را به 13 سال حبس محكوم كرد.
اكنون دل‌آرا سه سال است كه در زندان با رنگ‌ها و فرم‌ها از خود دفاع مي‌كند و نقاشي‌هايش را سوگندي به جرم ناكردهء خود مي‌داند. نقاشي‌هايي كه با كم‌ترين امكانات ممكن كشيده شده‌اند، طوري كه نقاش گاه از بي‌قلمي از انگشت استفاده كرده است. نقاشي‌هاي سياه و سفيدي كه فتورئال‌هاي دردناك زندگي‌اند و از درد و غم و اندوه مي‌گويند. اين نقاشي‌ها ديروز جمعيت زيادي از هنرمندان، شاعران، نويسندگان، نقاشان، روزنامه‌نگاران و سفيران كشورهاي ديگر را به گالري گلستان كشاند و آن‌ها را با چشم‌هاي اشك‌آلود بدرقه كرد.
پيشنهاد برگزاري اين نمايشگاه از آسيه اميني بوده است. روزنامه‌نگاري كه براي تهيهء گزارش از زندگي دل‌آرا به خانهء او در رشت رفت.
«با ديدن نقاشي‌هاي دل‌آرا متوجه شدم كه اين نقاشي‌ها كاملائ خاص است، خطوط خاصي دارد. فرم‌ها روح دارند و نقاشي‌ها به شدت گويا و تاثير‌گذارهستند. همان جا بود كه با خودم فكر كردم كه چرا من به جاي دل‌آرا حرف بزنم و چرا خودش حرف نزند. من قصد قضاوت درباره دل‌آرا را ندارم فقط خواستم كاري كنم كه صدايش شنيده شود تا شايد معرفي اين دختر به عنوان يك هنرمند بتواند به شرايط پرونده‌اش كمك كند.»
در ميان نقاشي‌هاي دل‌آرا كه بيش‌تر با رنگ‌هاي سياه و سفيد كشيده شده‌اند، نقاشي متفاوتي در گوشه گالري نظرها را جلب مي‌كند. يك تابلوي منظره با رنگ‌هاي شاد كه دل‌آرا پيش از رفتن به زندان آن را كشيده است. اما بقيه تابلوها از نااميدي و از رنج و آزار او و هم سلولي‌هايش در زندان مي‌گويند.
تصوير مجرمي كه دستش را ملتمسانه به سوي فرشته دراز كرده و از او كمك مي‌خواهد.غافل از اين كه بال فرشته تير خورده و تا فرشته خود را مداوا نكند چگونه مي‌تواند دست مجرم را بگيرد يا تصوير فردي كه با چشمان بسته ملتمسانه يقهء فرد چشم بستهء ديگري را گرفته و از او انتظار كمك دارد و در گوشهء ديگر تصوير زني در حال فرياد كه در مردمك چشمان او ترازوي عدالت ديده مي‌شود.
گويا دل‌آرا قصد داشته چهرهء خودش را نشان دهد در حالي كه هنوز به عدالت اميد دارد. اما تابلوهاي ديگري هم هست كه دغدغههايي زندانيان را به تصوير كشيده است.
دغدغههايي كه خانواده هم،در زماني كه براي ملاقات به زندان رفته آن را شاهد بوده است.
تصوير فردي كه دستانش را به ميله دستبند زده‌اند.يا تصوير دختراني كه در گوشه‌اي از ديوار حياط زندان بايد ساعت‌ها در آفتاب بنشينند.
نقاشي ديگري هم هست كه دل‌آرا به خواستهء پدرش به جاي اين كه در آن از رنگ‌هاي سياه و سفيد استفاده كند از رنگ‌هاي شاد استفاده كرده است. تصوير ديوار زندان و آنچه پشت ديوار قرار دارد. پدر كه انگار اين بار راضي‌تر شده به دل‌آرا مي‌گويد اين نقاشي زيباست اما اگر اين دو سيم خاردار را هم نمي‌كشيدي، زيباتر بود و دل‌آ‌را روبه پدر مي‌گويد من همان چيزي را كه ديدم، كشيده‌ام.
علي هنردوست،معلم نقاشي دل‌آرا كه از 12 سالگي به او نقاشي تدريس كرده است نيز به اين نمايشگاه آمده:«من بيش‌تر نقاشي‌هاي كلاسيك و منظره را با او كار مي‌كردم و دل آرا در 16 سالگي به حدي رسيده بود كه خودش نقاشي را تدريس مي‌كرد اما اين كارهايي كه اين‌جا مي‌بينيد گرافيك نقاشي‌هاي ابتكاري اوست كه حالت توصيفي هم دارد.توصيف محيطي كه همه ما در آن زندگي مي‌كنيم.نقاشي سلاح دل‌آرا است و شايد با اين سلاح بتواند از زندان بيرون بيايد،هر چند از سال گذشته كه حكم اعدام او صادر شد و سازمان‌هاي بين‌المللي از دل‌آرا در برابر اين حكم حمايت كردند،امكان نقاشي كشيدن در زندان از او سلب شد.»
به گفتهء مادر دل‌آرا كه در حين صحبت چشم‌هايش مدام اشك‌آلود مي‌شود، دل‌آرا اين روزها بيش‌تر كتاب مي‌خواند شعر مي‌گويد و در تاريكي براي خودش مي‌نويسد.
او مي‌گويد: «از موقعي كه دل‌آرا خبر برگزاري نمايشگاه را شنيده، روحيه‌اش خيلي بهتر شده است. توكلمان به خداست، فقط خدا بايد او را نجات بدهد.»
پروندهء دل‌آرا براي بار دوم به ديوان عالي كشور رفته و عبدالصمد خرمشاهي، وكيل دل‌آرا اميدوار است كه با دفاعيات انجام شده حكم اعدام او نقض شود.به گفتهء اين وكيل، وضعيت پرونده طي دو ماه آينده مشخص خواهد شد.

کیانوش سنجری در سلول انفرادی بند 209 زندان اوین به سر میبرد
کمیته دانشجویی گزارشگران حقوق بشر
کیانوش سنجری وبلاگ نویس و عضو جبهه متحد دانشجویی که در مقابل منزل آیت الله بروجردی در تهران بازداشت شده بود، در بند 209 وزارت اطلاعات به سر میبرد. بنا بر گزارشهای رسیده علی رغم ابراز بی اطلاعی مسئولین زندان اوین از محل نگهداری وی، سنجری در سلول انفرادی بند وزارت اطلاعات نگهداری میشود.
کیانوش سنجری فعال سیاسی، پیش از این نیز بارها به اتهامات گوناگون بازداشت و در زندان به سر برده بود.
آخرین بازداشت وی در خرداد ماه سال گذشته انجام گرفت که مامورین امنیتی با یورش به منزلش او را بازداشت کردند که به مدت 4 ماه در انفرادی به سر برد.
گفتنی است هم اکنون کلیه بازداشت شدگان تجمع در مقابل منزل بروجردی، در بند 209 نگهداری میشوند.
ساقي باقری ‏نيا برای دومين بار جهت اعزام به زندان احضار شد
ساقي باقري‌‏نيا، مديرمسوول روزنامه توقيف‌‏شده آسيا براي دومين بار جهت تحمل محكوميت شش ماه حبس تعزيري خود به دايره اجراي احكام احضار شد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، بر اساس احضاريه‌‏اي كه صبح امروز براي مديرمسوول روزنامه توقيف‌‏شده آسيا ارسال شده، وي براي دومين بار به شعبه اجراي احكام احضار شده است. باقري‌‏نيا پيش از اين نيز يك بار به صورت كتبي براي معرفي خود جهت تحمل محكوميتش به دايره اجراي احكام احضار شده بود.
پيش از اين شعبه 76 دادگاه كيفري استان تهران، ساقي باقري‌‏نيا را به اتهام تبليغ به نفع گروه‌‏هاي مخالف نظام و ترويج مطالبي كه به اساس نظام لطمه وارد مي‌‏كند، به تحمل شش ماه حبس تعزيري محكوم كرده بود كه اين حكم پس از بررسي در ديوان عالي كشور، مورد تأييد شعبه بيست و هفتم اين ديوان قرار گرفت.
چندي پيش هم، محمد ترابي، وكيل مدافع مديرمسوول روزنامه توقيف‌‏شده آسيا در نامه‌‏اي به رييس ديوان عالي كشور، توقف در اجراي حكم شش ماه حبس تعزيري موكلش را خواستار شده بود.
مديرمسوول روزنامه توقيف‌‏شده آسيا نيز در نامه‌‏هاي جداگانه‌‏اي به رييس قوه قضاييه و رييس حوزه نظارت قضايي ويژه با بيان اينكه در پرونده وي از ذكر كلمه تبليغ در ماده 500 قانون مجازات اسلامي برداشت صحيح و قانوني نشده است، خواستار توقف در اجراي حكم خود و نيز بررسي مجدد پرونده شد
30مهر ۱۳۸۵ - 22 اکتبر ۲۰۰6 -
خبرگزاری حکومتی ایـرنـادادگاه پرونده های اینترنتی!؟
مقام ارشد قوه قضائيه، معاون رييس کل دادگستری استان تهران، اعلام کــرد: اولين شعبه دادگاه حل اختلاف ويژه دعاوی حوزه اينترنت در استان تهران تاسيس شد!هدف از تشکيل اين مجتمع قضايی \"کاهش مراجعه به دستگاه قضايی\" است و دايره فعاليت آن را \"حوزه ‌های تخصصی اينترنتی\" اعلام کرده است. تاسيس اين شعبه ويژه در حالی صورت می گيرد که هفته گذشته رژيـم اسلامی، محدوديت تازه ای بر سرعت اينترنت وضع کرد که بر اساس آن شرکت های خدمات اينترنتی از ارايه اينترنت پـُر سرعت (بالاتر از 128 کيلوبيت بر ثانيه) به کاربران منع شدند!!!قوه قضاييه جمهوری اسلامی و دادستانی تهران نيز پيش از اين مرجع ديگری تحت عنوان دفتر اينترنت قوه قضاييه برای کنترل محتوای اينترنتی معرفی کرده بودند.بنا به آمار ارايه شده از سوی مراجع رسمی رژيـم، در حال حاضر حدود 11 ميليون نفر کاربر اينترنت در اين کشور وجود دارند که (بيش از 90 درصد) همچنان از خطوط تلفن (دایل آپ) با سرعت لاک پشتی استفاده می کنند
30مهر ۱۳۸۵ - 22 اکتبر ۲۰۰6
- خبرگزاری حکومتی ایسنا:مدير مسئول آفتاب يزد محکوم شد
هيئت منصفه مطبوعات، مظفري، مدير مسئول آفتاب يزد به اتهام تبليغ عليه نظام، تشويش اذهان عمومي، هجو و طرح مطالب خلاف واقع و ... محکوم و مجرم شناخت!مدير مسئول آفتاب يزد، در دفاع از خود گفت: علت انعكاس اين اظهارات نيز بيش از هر چيز از آن جهت بوده است كه نقش اين افراد بر سرنوشت مردم و كشور غيرقابل انكار بوده و به نظر ما ضرورت داشته كه مردم به خوبي با ديدگاه هاي آنها آشنا شوند. ضمن آنكه مراجعه به جزييات بسياري از شكايات نشان مي دهد كه بيش از هر چيز جنبه انتقادي داشته اگر چه ممكن است در بيان مقصود بي دقتي هايي صورت گرفته باشد.
مدیر مسئول یک سایت حکومتی بازداشت شد
خبرگزاری حکومتی آریا: "در پى انتشار خبری مبنی بر نقش داشتن قاضى سعيد مرتضوى و برخی از مسئولین قوه قضائیه در ابتر ماندن پيگيرى پرونده ى فروش سوالات كنكور دانشگاه آزاد، و انتصاب این خبر به سایت نوسازی، مدير مسئول و سردبير آن توسط شعبه 9 بازپرسی کارکنان دولت تهران بازداشت گرديد. همچنین 6 تن از فعالین سایت نوسازی نیز به اتهام نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی و توهین به مسئولین، بوسیله شعبه مذکور احضار شده و مورد بازپرسی قرار گرفتند. به نظر می رسد افشای چند تن از مفسدين، انگیزه چنین تحرکاتی علیه سایت نوسازی باشد. گفتنى است هم اكنون مدير مسئول و سردبير سايت نوسازى با صدور قرار وثيقه و پس از قبول سند منزل يكى از بستگان خويش (كه البته ابتدا مورد پذيرش واقع نشد) آزاد است
اظهارات تکاندهنده سرکرده جدید نیروی انتظامی تهران بزرگ
پاسدار احمدرضا رادان، یکی از مهره های سرکوبگر نیروی انتظامی رژیم که اخیرا به جانشینی پاسدار طلايی برای فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ برگزیده شده است، طی سخنانی جوانان به جان آمده را "اراذل و اوباش" نامید و برای آنها خط و نشان کشید.
این پاسدار جنایتکار که پیش تر در استان سیستان و بلوچستان و استان خراسان، به سرکوب مردم این مناطق مشغول بوده است، طی اظهاراتی تکاندهنده که در روزنامه حكومتی قدس منتشر شده، گفته است "دستور داده ام که اراذل و اوباش را در محل بزنند و بعد بیاورند بازداشتگاه. ابهت آنها را باید همانجا در محل شکست تا خجالت بکشند. در محله ای دیدم پلیس با باتوم و مشت و لگد یكی را می زند، من خودم این صحنه را دیدم و داشتم لذت می ‌بردم
هر 3 روز در ایران به اندازه سرنشینان یک هوایپما در تصادفات
پاسدار رویانیان، رييس پليس راهنمايي و رانندگي جمهوری اسلامی گفته است بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، در 15 سال آينده، امكان رشد 80 درصدی قربانیان ناشي از تصادفات در ايران وجود دارد.
وی گفت سال گذشته، 28 هزار نفر در تصادفات رانندگي در كشور كشته شدند و بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني در 15 سال آينده بايد شاهد كشته شدن 50 هزار نفر در سال باشيم.
پاسدار رویانیان گفت در هر سه روز در ايران، به اندازه سرنشیان یک هواپيما در تصادفات رانندگي كشته مي‌‏شوند و به طور متوسط روزانه حدود 70 نفر و در هر ساعت 3 نفر در تصادفات رانندگي جان خود را از دست مي‌‏دهند. ایلنا
شبنامه باندهای حکومتی علیه یکدیگر: باجخور، فاسد، خائن
درگیری باندهای درونی جمهوری اسلامی به حدی بالا گرفته است که به توزیع گسترده شبنامه علیه یکدیگر پرداخته و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را باجخور و دولتهای رفسنجانی و خاتمی را فاسد و خائن معرفی می کنند.
روزنامه حکومتی جوان وابسته به سپاه پاسداران در این باره نوشت "در این شبنامه ها که بطور وسیع در مناطق مختلفی از معابر و خیابانهای منتهی به دانشگاه تهران و محل برگزاری نماز جمعه پخش شد، آمده است بارزترین دلیل خیانت دولتمردان سابق این است که موجودی صندوق ارزی را تا توانستند خالی کردند."
این روزنامه حکومتی نوشت "این اعلامیه ها و اطلاعیه های شبیه شبنامه در حالی منتشر و توزیع می شود که دشمنان ملت و انقلاب چشم طمع به اختلاف افکنی میان سران نظام بسته و امید دارند که اختلافات آنها به تضادهای غیرقابل سازش تبدیل شود."
دادگاه تجديدنظر سه دانشجوي دانشگاه يزد برگزار شد
وكيل مدافع سه دانشجوي دانشگاه يزد از برگزاري دادگاه تجديدنظر موكلانش به اتهام فعاليت تبليغي عليه نظام خبر داد. هوشنگ پوربابايي در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اعلام كرد: صبح امروز دادگاه تجديدنظر نويد غلامي، بهروز خالقي و مرتضي برش‌جان سه تن از دانشجويان دانشگاه يزد كه به اتهام فعاليت تبليغي عليه نظام محاكمه شده بودند، برگزار شد. وي ادامه داد: اتهام موكلانم طبق ماده 500 قانون مجازات اسلامي، فعاليت تبليغي عليه نظام ذكر شده بود كه صرف نظر از ايرادات وارده به كيفرخواست، نحوه‌ي صدور قرار مجرميت و نوع تاييد قرار مجرميت توسط معاونت دادستان يزد مورد سوال است. پوربابايي گفت: اساسا اين‌كه براي يكي از متهمان قرار مجرميت صادر شده در حالي كه وي پس از آن قرار طي نشر آگهي، دعوت به محاكمه شده بود، خود از عجايب دادرسي است. قرار مجرميت براي مرتضي برش‌جان صادر شده بود و وي پس از آن دعوت به دادرسي شد. وكيل سه دانشجوي دانشگاه يزد در پايان گفت: موكلانم پيش از اين در دادگاه بدوي به تحمل شش ماه حبس تعزيري محكوم شده بودند بنابراين تقاضاي صدور راي برائت براي موكلان را از قاضي دادگاه خواستار شده‌ام
ضرب و شتم شدید زندانیان سیاسی در زندان گوهردشت
فعالان حقوق بشر در ايران : در پی تهدیدات مسئولین قضائی که توسط حسین زاده ریس دادگاه انقلاب شهریار کرج علیه زندانیان سیاسی که در چند روز اخیر بوده بالاخره این تهدیدات روز شنبه 29 مهر ماه 85 ساعت 15 توسط مسئولین زندان به اجرا گذاشته شد . در طی طرح ریزی قبلی مغنیان ریس بند 2 فرعی 5 زندان گوهر دشت همراه با برات راه چمنی و تعداد زیادی از پاسداران زندان به سوی زندانیان سیاسی این بند یورش بردند و آنها را آماج ضربات وحشیانه خودشان قرار دادند که در اثر این حمله زندانیان سیاسی مصدوم و زخمی گردیدند . آقای بهروز جاوید تهرانی در این حمله از ناحیه صورت آسیب جدی دیده است و تعداد از دندان های او شکسته شده است . پاسداران حمله کنند که تحت نظارت محمد مغنیان به مدت طولانی این عمل وحشیانه را ادامه دادند
اقدام به خودكشي در مقابل مجتمع قضايي
مردي كه روز گذشته با ريختن بنزين بر روي خود قصد داشت خود را مقابل يك مجتمع قضايي آتش بزند، با حضور ماموران پليس ازكار خود منصرف شد. محمد تورنگ رئيس مركز اطلاع نيروي انتظامي تهران بزرگ در گفت و گو با فارس با اعلام اين خبر افزود: اين مرد ساعت 10ديروز در خيابان وليعصر چهارراه آذربايجان با ريختن بنزين بر روي خود و يك ميليون و 600 هزارتومان تراول، 400 هزار تومان چك و 800 دلاري كه همراهش بود، قصد داشت خودسوزي كند.وي ادامه داد: پس از مشاهده اين صحنه ماموران و اهالي به سوي اين مرد كه قاسم نام دارد رفته و او را از اين كارش منصرف كردند. اين مرد در اعتراض به روند رسيدگي به شكايتش در آن مجتمع قضايي قصد داشت خودكشي كند
فعالان سياسي، مطبوعاتي و مدني كردستان به بازداشت اعضاي تحريريه روژهه‌‏لات اعتراض كردند
200 نفر از فعالان سياسي، مطبوعاتي و مدني كردستان در اعتراض به بازداشت سه تن از اعضاي تحريريه هفته‌‏نامه روژهه‌‏لات، بيانيه‌‏اي صادر كردند. به گزارش "ايلنا"، در اين بيانيه با استناد به ماده 9 اعلاميه جهاني حقوق بشر و اصل 24 قانون اساسي، آمده است: قلم، زبان و بيان عقل، و معرفت انسان‌‏ها، بيان‌‏كننده فكر و انديشه و شخصيت صاحبان قلم، زبان دوم انسان‌‏ها، تأويل‌‏گر فكر و فرهنگ و هويت ملت‌‏ها، ترسيم كننده خطوط فكري و سياسي و اجتماعي و ادبي ارباب ادب و قلم و معرفت، انتقال‌‏دهنده فكر و فرهنگ به نسل‌‏هاي حاضر و آينده، حلقه وصل فرهنگ‌‏ها وانديشه‌‏ها، ترجمان فكر و هنر و انديشه، پرده‌‏گشاي راز حقيقت و هدايت‌‏گر خردها و انسان‌‏هاست. اين بيانيه مي‌‏افزايد: استقامت و استواري انسان‌‏ها در تلاش براي وصول به حق و حقيقت، به بركت قلم و در سايه‌‏سار قلم بوده است. قلم است كه يك كلمه و حكم آن مي‌‏تواند موجب نجات انسان و جامعه‌‏اي شود و با ترويج حق‌‏مداري، اتقان در امور، توازن، نور علم، خرد و شناخت را بر انسانيت بتابد و رمزي به سوي حقيقت شود. قلم، همان ني شكسته سر جا مانده از اصل است كه از آغاز آفرينش، هزينه عشق مي‌‏پردازد، جوشش مي‌‏آفريند و براي باز وصل به حقيقت، قرباني مي‌‏گيرد. قلم، عامل استقامت و پايداري و استواري و موجب برقراري زندگي شايسته است. در حقيقت، پايداري وجوه انساني، پايداري و استقامت و استحكام ارباب قلم است. در ادامه اين بيانيه آمده است: شايد هيچ‌‏گاه، لحظه‌‏اي را كه نخستين بار مداد كوچكي را در دست گرفتيم، فراموش نكنيم. اگر آن روز مي‌‏دانستيم كه قرار است روزي با اين مداد، ناب‌‏ترين كلمات چون «انسانيت»، «آزدي»، «آزادگي»، «حق‌‏مداري»، «حقيقت‌‏جويي»، «ارزش» و «تفكر» را بنگاريم و قلم را در بالاترين صورت خويش به كار بگيريم، همان لحظه با خود عهد مي‌‏بستيم كه هرگز آن را بر زمين نگذاريم و چنان به آن خدمت كنيم كه انديشه كناره‌‏گيري از آن را به تاريخ و تباهي بسپاريم و اكنون مي‌‏دانيم كه خش خش صداي آن قلم‌‏ها، فرياد پاسداري از شرافت و حرمت قلم و حيثيت آن، در گرو آزادي و آزادگي است. اين بيانيه در ادامه آورده است: اما قلم و ارباب قلم در طول حيات پر فراز و نشيب خود رنج‌‏ها كشيده، زجرهاي فراوان ديده و تحولات فراواني را مشاهده و احساس كرده‌‏اند. قلم به دستان و روزنامه‌‏نگاراني كه قلم متين و پر صلابت ايشان -صلابتي كه از سلامت نفس ايشان برمي‌‏آيد و حقيقت‌‏طلبي با خود دارد- براي پاسداري از ميراث اين ملت كهن، تلاش صادقانه و هنرمندانه و ابتكارآميز را عهده‌‏دار شده و با فكر و هنر و تدبير و قلم‌‏هاي رسا و بيان گويا و ادبيات مؤثر، هنرمندانه مي‌‏كوشند در برابر سيل بنيان‌‏كن هويت‌‏هاي دگرساخته، مجعول، زورگويانه و تجاوزگرانه، ايستادگي، عملكردهاي ناصواب را افشا و از روابط سالم، سازنده، انساني و عدالت‌‏خواهانه سخن بگويند. اين بيانيه مي‌‏افزايد: آنان كه با همت و سخت‌‏كوشي، قلم و ادب خود را در خدمت كرامت انسان‌‏ها قرار مي‌‏دهند و مبارزه قلمي و بسيج فكري و علمي و معرفتي و ادبي و هنري را يك وظيفه و يك تكليف مي‌‏دانند و به حضور فرهنگي عميق وگسترده درتمامي قلمروها و حوزه‌‏هاي ادبي و قلمي و رسانه‌‏اي و شعري همت مي‌‏گمارند. در ادامه اين بيانيه آمده است: جامعه ما همواره نيازمند اطلاعات است كه اگركانا‌‏ل‌‏هاي سالم و بي‌‏طرف براي اغناي خود در ميان رسانه‌‏‏هاي ملي نيابد به رسانه‌‏اي ديگر رجوع خواهد كرد چرا كه امروزه، دوران سانسور اطلاعات گذشته و با وجود شفافيت اطلاعات در جهان امروز، ديگر نمي‌‏توان خبري را پنهان كرد. شايد بتوان از صراحت قلم و از شفافيت آن كاست و روزنامه‌‏نگاران را به زندان افكند اما نمي‌‏‏توان مردم را به سوي جريان يا جرياناتي هدايت كرد كه نه صراحت، نه صداقت و نه شرافت قلم را در وجود قلم و قلم‌‏زنان آن نمي‌‏توان يافت. اين بيانيه در ادامه آورده است: اكنون سياستمداران و سياست‌‏زدگان، بزرگ‌‏ترين تهديدات پيش روي رسانه‌‏ها و مطبوعات هستد و آنها را هدف قرار داده‌‏اند. انتظار اين ارباب سياست، تبديل مطبوعات مستقل به يك «باشگاه رسانه‌‏اي» براي به فرم و قالب كشيدن رسانه‌‏ها و مطبوعات بر اساس منويات «خود» و «هدف» ايشان است. جماعتي كه به عنوان جريان مسلط بر جامعه، سال‌‏هاي بسيار، شعارهاي توخالي و تهي از اجرا و تعهد سر دادند و همواره براي توجيه ناكارايي خود به منفي‌‏بافي و تحريف روي آوردند. آنان كه انتظار دارند اهل قلم به عنوان نماد فرهنگ، به جاي شفاف‌‏سازي، «سياه نمايي» كنند، سفينه‌‏هاي معرفت را بشكنند و ننگ بر دامان تعالي عقيده گذارند تا روي قلم را سياه كنند، تنها تيشه بر ريشه هويت‌‏ خود مي‌‏زنند و بس. اين بيانيه در ادامه تصريح كرد: اينان كه مانع قلم زدن حداقل افرادي مي‌‏شوند كه به اصول حرفه‌‏اي قايلند و مي‌‏كوشند تا در چارچوب قوانين ملي فعاليت كنند، بايد پاسخگوي چنين خسراني باشند. هنگامي كه هندسه رسانه‌‏اي يك كشور دچار بيماري مي‌‏شود، ديگر نبايد انتظاري بيش از اين داشت كه با روزنامه‌‏نگاران و اهل قلم چنين برخوردهايي شود، هندسه‌‏اي ناهمگون، و كاملاً آشفته كه هرگز نمي‌‏توان ازپيكره نامنظم آن، محصولي به دست آورد. اين بيانيه مي‌‏افزايد: امروز مشكل، نقطه برخورد ميان روزنامه‌‏نگار و سياستمدار- بهتر است بگوييم سياست‌‏باز- متاسفانه در واژه «دوراهه» نهفته است. امروز ديگر مشكل و واقعيت سياستمدار آن است كه در هر شرايطي، هركاري هم كه انجام دهد نمي‌‏تواند پيروز شود. آنچه روزنامه‌‏نگار مي‌‏برد درست همان چيزي است كه سياستمدار مي‌‏بازد و اين براي سياستمدار، آن هم براي به اصطلاح سياستمداري كه تنها بزرگ‌‏نمايي شده‌‏اي از يك واژه است به معناي صحنه ‌‏گاه وداع و احياناً تباهي است. در ادامه اين بيانيه آمده است: بسياري چيزهارا پذيرفته‌‏ايم: خودسانسوري‌‏هارا، دردها را، نگفتن‌‏ها را، خود را به نشنيدن زدن‌‏ها را، آسيب‌‏پذيري‌‏ها را، خطر كردن‌‏ها را،عدم اطمينان‌‏ها را، فقدان ايمني‌‏ها را و ... اما «قلم فروشي» را هرگز نخواهيم پذيرفت. رسالت ما تلاش درجهت غلبه آگاهي جمعي و اجتماعي بر جهالت‌‏ها و بي‌‏عدالتي‌‏ها و ... است. اين جمله را روزي كه قلم مردني را به دست گرفتيم آويزه وجودمان كرديم كه «اگر مي فروشي همان به كه بازوي خود را ولي قلم را هرگز». اكنون آموخته‌‏ايم كه در عين خسته بودن، نبايد خسته شد، آموخته‌‏ايم كه در عين تهديد، نبايد ترسيد، آموخته‌‏ايم در عين مصلحت‌‏خواهي بايد حقيقت‌‏جو بود. آموخته‌‏ايم كه بايد چشم مردم بود، حقايق را دانست و به مردم گفت، مطلع بود و اطلاع داد و حقيقت را گفت و نوشت و فرياد زد. اين بيانيه مي‌‏افزايد: روزنامه‌‏نگار نمي‌‏خواهد تريبون يك جريان فكري حاكم باشد و آن را به گونه‌‏اي بازتاب دهد كه منافع آن جريان يا جريانات فكري را تأمين كند. نگاه روزنامه‌‏نگار، نگاه حقيقت است و فارغ از نگاه «بايدانگار»، در پي رسيدن به رسالت مطلوب و آرمان خود يعني حقيقت‌‏يابي، حقيقت‌‏جويي و خردمداري است. روزنامه‌‏نگار تصميم گرفته است و ما تصميم گرفته‌‏ايم با قلم خود، مرگي را به بيان درآوريم كه پيام‌‏آور از سرگرفتن زندگي ديگري است، خلاف بايدهاي ديكته‌‏شده را اثبات مي‌‏كند، بانگ برمي‌‏دارد و فرياد زند «حقيقت»، غير قابل تغيير، غيرقابل تحريف و جانشين‌‏ناپذير است. حقيقت تنها و تنها يك واژه است: واژه‌‏اي به نام «حقيقت»... «... به پاكي قلمي كه در دست داريم، به پاكي قلم به دستاني كه نگذاشتد و نخواهند گذاشت قداست قلم بشكند، سوگند مي‌‏خوريم و سوگند ياد مي‌‏كنيم كه بر راه آزادي و ترسيم فردايي بهتر براي مردممان خواهيم ماند، گردنمان زير تيغ خواهد رفت اما شرافت ما زير پا هرگز، هرگز و اين است راه ما، ما به شرافت خويش سوگند ياد كرده و قسم خورده‌‏ايم قداست خوني را كه از قلمي مي‌‏چكد، ناپاك نگردانيم. ما هرگز به مادر انديشه خود پشت نخواهيم كرد. ما مي‌‏مانيم... اين بيانيه تاكيد مي‌‏كند: ما جمعي از فعالان سياسي، مطبوعاتي و مدني كردستان خواهان آزادي فوري فرهاد امين‌‏پور، رضا عليپور و سامان سليماني از اعضاي تحريريه هفته‌‏نامه روژهه‌لات هستيم
اسرائيل از حکومت ايران به شوراي امنيت و مجمع عمومي سازمان ملل شکايت کرد
روزنا: وزارت امور خارجه اسراييل پس از سخنان محمود احمدي نژاد در روز جهاني قدس شکواييه اي را عليه ايران به شوراي امنيت و مجمع عمومي سازمان ملل ارائه داد.به نوشته روزنامه هاي اسراييلي ، در اين شکواييه سخنان رييس جمهور ايران در مورد لزوم محو اسراييل و تشبيه آن به سرطان منطقه، دستاويز شکايت قرار گرفته است.پيشتر نيز مقام هاي اسرائيلي در مقابل سخنان احمدی نژاد درباره هولوكاست واكنش نشان داده و خواستار برخورد جامعه جهاني با چنين موضع گيري هايي شده بودند.وزارت خارجه اسرائيل اكنون بر اساس سخنان احمدي نژاد در روز جهاني قدس تصميم به شكايت عليه ايران گرفته است.تل آويو اظهارات محمود احمدي نژاد در مورد اسراييل را مغاير با منشور ملل متحد خوانده است
اظهار تاسف شديد و ابراز نگراني از برخوردهاي اخير با تني چند از روزنامه نگاران استان بوشهر و توقيف نشريه سفير دشتستان
روند فشار و بي مهري هايي که عليه مطبوعات مستقل استاني از کانال ها و تريبون هاي مختلف و به اشکال گوناگون در چند هفته ي اخير شدت گرفته بود، هفته ي گذشته با بازداشت دو روزنامه نگار و توقيف موقت يک نشريه وارد مرحله تازه اي شده است. اين روند تاکنون در سطح استان سابقه نداشته است و مسئولان پيشين استان با مدارا و تحمل نقادي هاي مطبوعات و اغماض از پاره اي لغزش هاي ناخواسته مانع هر گونه محدوديتي براي نشريات مي شدند و اينک آن فضاي توام با بردباري و تفاهم بر اثر برخوردهاي شتاب زده و نابردبارانه برخي مسئولان محترم تا حدي آسيب ديده است. توجه متوليان امر را به اين نکته مهم جلب مي کنيم که نفس فعاليت مطبوعاتي به دليل برخي ويژگي هاي منحصر به فرد همواره در معرض اشتباهات سهوي و ناخواسته است. بديهي است مطبوعات محلي به دليل شاکله عمدتا غير حرفه اي شان و نابرخورداري از نيروهاي آموزش ديده و مجرب بيشتر در معرض چنين اشتباهاتي خواهند بود . متاسفانه اين اشتباهات همواره دستاويز تقابل هاي غرض آلود و بزرگنمايي هاي غير منصفانه ي برخي قرار مي گيرد تا با فضا سازي ها و نقش آفريني هاي خاص مسئولان محترم قضايي را به سوي مواجهه ي قهر آميز با اصحاب قلم سوق دهند.لذا ضمن پذيرش احتمال بروز اشتباهات سهوي و اغلب ناخواسته در برخي مطبوعات، از مسئولان و مجريان و حاکمان انتظار مي رود برخوردشان با اشتباهات موردي مطبوعات را با سعه ي صدر بيشتر و انعطاف و گذشتي که شايسته ي مسئولان يک نظام اسلامي ست،همراه کنند. از اين رو با اظهار تاسف شديد و ابراز نگراني از برخوردهاي اخير با تني چند از روزنامه نگاران استان ، در آخرين روزهاي پر از رحمت رمضان و با تاسي از آموزه هاي معلم مدارا، بردباري و عدالت، علي عليه السلام، مسئولان محترم را به مداراي بيشتر با اهالي قلم و رفتار توام با حکمت و عدالت با دست اندرکاران جرايد فرا مي خوانيم و به اين نکته ي مهم تذکارشان مي دهيم که خاموشي چراغ هر مطبوعه پهن کردن دام ظلمت و تاريکي در پيش پاي خود و جامعه است . اميد آن داريم که با تلطيف فضاي پيش آمده، همچنان شاهد بالندگي قلم زنان متعهد و طرح ديدگاه هاي روشنگرانه در چهارچوب قانون و اصول اخلاقي و حرفه اي در سطح مطبوعات استان باشيم. خانه مطبوعات محلي استان بوشهر جمعي از مديران مسئول و سردبيران نشريات استان بوشهر
سازمان ملل از گرسنگي
‪ ۲ميليون افغانستانی در زمستان امسال خبرداد
ايرنا : سازمان ملل و دولت افغانستان اعلام كردند: به علت بروز خشكسالي، زمستان امسال قريب به دو ميليون انسان در جنوب اين كشور در خطر گرسنگي قرار داشته و نياز مبرم به كمكهاي فوري غذائي خواهند داشت.
به گزارش روز دوشنبه شبكه خبري بي‌بي‌سي، سازمان ملل ودولت افغانستان درخواست بيش از ‪ ۴۰ميليون دلار كمك اضطراري كرده‌اند.
اين رقم درخواست شده علاوه بر ‪ ۷۶ميليون دلاري است كه سازمان ملل در ماه ژوئيه آن را اعلام كرده بود. نيمي از اين ‪ ۷۶ميليون دلار تاكنون دريافت شده است .
سازمان ملل و دولت افغانستان اعلام كرده اند كه توليدات گندم دراين كشور به دليل خشكسالي با بحران شديد مواجه است.
يك دليل ديگر نيز توليد ترياك به جاي مواد غذائي است.
در ماه ژوئيه گذشته سازمان خيريه "كريسشن ايد" انگليس هشدار داد: ميليونها انسان در افغانستان در پي يك دوره خشكسالي و نابودي محصولات زراعي ، با خطر گرسنگي مواجه هستند .
تحقيقات به عمل امده از ‪ ۶۶دهكده نشان داده است كه كشاورزان در مناطقي كه شديدترين آسيبها را متحمل شده‌اند همه محصولات زراعي خود را از دست داده‌اند.
يكي از چندين مورد عواقب شوم اشغال افغانستان، رشد كشت ترياك در اين كشور است. بنا براعلام سازمان ملل، نه تنها ظرف اين سالهاي اشغال به رغم همه ادعاهاي اشغالگران آمريكائي مبني بر مبارزه پيگير ،اين معضل ريشه كن نشده بلكه تشديد هم شده است
در طی حمله مجرمان خطرناک به زندانیان سیاسی در زندان رجائی شهر، سه زندانی سیاسی زخمی شده اند
يكشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۵
شماره ۴۰۹

روز شنبه ، طی یک درگیری از پیش هماهنگ شده، سه تن از زندانیان سیاسی در زندان رجائی شهر کرج به شدت آسیب دیدند.
به گزارش واحد خبر کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، گروهی از مجرمان خطرناک در زندان رجائی شهر که توسط برات راه چمنی وکیل بند ۲ فرعی ۵زندان، با در دست داشتن چاقو، چوب و شیشه به بهروز جاوید تهرانی، افشین بایمانی و جعفر اقدامی حمله کرده و آنها را به شدت مورد ضرب و جرح قرار دادند. در این درگیری سر و صورت این سه زندانی به شدت آسیب دیده و دچار خونریزی شده ، یکی از دندانهای بهروز جاوید تهرانی در اثر پرتاب ظرف شیشه ای شکسته و دو دندان دیگر او لق شده است.
در این حمله ، محمد مغنیان رئیس بند ۲ فرعی ۵ زندان، از نزدیک شاهد ماجرا بوده اما اقدامی انجام نداده است. او پس از گذشت مدتی - که زمان کافی در اختیار مهاجمان می گذاشته - آژیر خطر زندان را به صدا درآورده و به همین دلیل پس از چند دقیقه یکی از مسئولان زندان به نام خادم در محل حاضر می شود اما تنها به تماشای ضرب و شتم زندانیان می پردازد.
این درگیری ها از آنجا آغاز شد که وکیل بند با افشین بایمانی یک درگیری نمایشی به راه انداخت تا بهانه ای برای حمله به او ، بهروز جاوید تهرانی و جعفر اقدامی بوجود آید.
به نظر می رسد این برخوردها نوعی تصفیه حساب با بهروز جاوید تهرانی و دیگر زندانیان سیاسی بوده ، چرا که پس از مرگ اکبر محمدی، مراسم یادبودی توسط بهروز جاوید تهرانی در داخل بند برگزار شد. در این مراسم عکس های اکبر محمدی به دیوارهای بند زده شده بود که پس از این ماجرا، محمد مغنیان با کندن این تصاویر به زندانیان سیاسی از جمله بهروز جاوید تهرانی هشدار داده بود در داخل بند دست به حرکت های سیاسی نزند. او همچنین خطاب به بهروز جاوید تهرانی گفته بود به همین دلیل منتظر برخورد زندان با خود باشد!
گفتنی است که سایر زندانیان در این درگیری حضور نداشته و آسیبی ندیده اند.
در حال حاضر این زندانیان به شدت از جراحت های وارده رنج می برند و اقدام مناسبی برای مداوای آنها انجام نگرفته است.
پیش از این نیز حمله به زندانیان سیاسی از جمله در مرداد ماه سال ۱۳۸۴ در زمانی که بینا داراب زند، ارژنگ داوودی، مهرداد لهراسبی، بهروز جاوید تهرانی، افشین بایمانی و تعدادی دیگر در این بند حضور داشتند، انجام گرفته بود که شواهد و قرائن موجود حکایت از دست داشتن مقامات زندان در این حمله دارد.
کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی

مجلس طرح ساماندهي مد و لباس را تصويب كرد
نمايندگان‌مجلس شوراي اسلامي باتصويب نهايي طرح "ساماندهي مد و لباس"، تمامي دستگاه‌هاي دولتي را مكلف كردندتا از بودجه سنواتي رديف‌هاي خدماتي - رفاهي خود جهت تشويق تقاضاي پارچه و لباس منطبق با الگوهاي ايراني - اسلامي تسهيلات خريد پارچه و لباس‌هاي مذكور را در اختيار كاركنان خود قرار دهند. به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، نمايندگان در نشست علني روز دوشنبه مجلس به ادامه بررسي طرح ساماندهي مد و لباس پرداختند. بررسي اين طرح ‪ ۱۱ماده‌اي از ‪ ۱۸مهرماه در مجلس آغاز شد كه هشت ماده از آن به تصويب رسيده بود. نمايندگان مجلس امروز سه ماده باقيمانده از طرح ساماندهي مد و لباس را تصويب نهايي كردند. براساس ماده ‪ ۱۰طرح ساماندهي مد و لباس نمايندگان مجلس نيز تصويب كردند: وزارتخانه‌هاي علوم، تحقيقات و فناوري و فرهنگ و ارشاد اسلامي موظفند نسبت به حمايت و پشتيباني از تحقيقات و رساله‌هاي تخصصي مشمول اين طرح اقدام لازم بعمل آورند. نمايندگان مجلس در ماده ‪ ۱۱اين طرح تصويب كردند ، آيين نامه اجرايي اين قانون توسط وزارتخانه هاي فرهنگ و ارشاد اسلامي و بازرگاني تهيه و به تصويب هيات وزيران برسد. كليات طرح ساماندهي مد و
لباس
‪ ۲۴
ارديبهشت ماه جاري در صحن علني مجلس به تصويب رسيد
راهپيمايي و اعتصاب گسترده و سراسري معلمان در يونان
داوود رفاهی
بدنبال اعلام دولت یونان مبنی بر صرفه جویی در هزینه های عمومی برای برنامه سال ٢٠٠٧ میلادی، روز چهارشنبه ١١ اكتبر هزارن معلم دست به یك راهپیمایی بزرگ در آتن پایتخت یونان زدند. همچنین كارمندان دولت به یك اعتصاب ٢٤ ساعته دست زدند. آنها همگی خواهان لغو "برنامه صرفه جویی" دولت و افزایش دستمزدها شده‌اند. این اعتراضات علاوه بر اعتصاباتی است كه از یكماه پیش توسط معلمین مدارس ابتدایی جریان دارد.
وزیر آموزش و پرورش یونان گفته است كه دولت از برنامه خود عقب نشینی نخواهد كرد و كارمندان دولت را متهم به پیروی از خواست احزاب سیاسی مخالف كرده است. در این اعتراضات كه برای روز چهارشنبه ١١ اكتبر تدارك دیده شده بود، رانندگان اتوبوسها و قطارها نیز شركت داشتند، كه باعث اختلال در سرویس حمل و نقل عمومی شد. ادارات دولتی و بانكها نیز بدلیل شركت كامندانشان در اعتراض كاملا تعطیل شده بودند. اعتراض معلمین از حمایت ٢ تا از بزرگترین اتحادیه‌های یونان، "فدراسیون عمومی كارگران یونان" و "اتحادیه عمومی كارمندان" برخوردار بود.
***
٧٨ میلیون دلار خسارت به كارگران Wal-Mart
دادگاهی در پنسیلوانیای آمریكا رأی به پرداخت ٧٨ میلیون دلار از طرف بزرگترین فروشگاه زنجیره‌ای دنیا، Wal-Mart به كارگرانش داد. در پی اعتراض كارگران این شركت، مبنی بر سو استفاده از وقت استراحت آنها و عدم دریافت هیچگونه اضافه كاری، این دادگاه موسسه وال مارت را مجبور به پرداخت غرامت كرد. یكی از كارگران كه به مدت ١۵ سال برای وال مارت كار كرده بود و خود یكی از سازمان دهندگان اعتراض بود، گفته است كه او در طی زمان استراحت و حتی بعد از ساعت كاری، به دلیل حجم زیاد كار مجبور بوده همچنان كار كند بدون اینكه هیچ دستمزدی دریافت بكند. این اعتراض شامل ١٨٧ هزار كارگر میشود كه بین سالهای ١٩٩٧ و ٢٠٠٦ میلادی در وال مارت مشغول به كار بوده‌اند. وكیل كارگران شاكی گفته است كه چون دادگاه تشخیص داده است وال مارت با انجام اینكار حقوق كارگران را عامدانه زير پا گذاشته، تقاضای ٦٢ میلیون دلار خسارت اضافه خواهد كرد.
لازم به یادآوری است كه در دسامبر سال گذشته نیز دادگاهی در ایالت كالیفرنیای آمریكا رأی به پرداخت ١٧٢ میلیون دلار از طرف وال مارت به ١١٦ هزار تن از كارگرانش را داده بود. علت آن اعتراض كارگران به مجبور كردن آنها به كار در زمان صرف غذای ظهر عنوان شده بود.


تهاجم وسیع نیروهای دولتي به اتحادیه ها در كره جنوبی
داوود رفاهی
به بهانه غیرقانونی بودن فعالیت اتحادیه‌های كارمندان دولت، نیروهای امنیتی كره جنوبی دست به عملیات وسیعی برای بستن دفاتر این اتحادیه‌ها زده اند. گزارشهای مخابره شده تاكنون حاكی از آنست كه ٨٢ دفتراز ٢۵١ دفتر این اتحادیه در سئول و چندین شهر دیگر بزور بسته شده و تعداد دیگری نیز مورد هجوم قرار گرفته‌اند، ولی بعلت مقاومت اعضا اتحادیه‌ها، نیروهای امنیتی مجبور به عقب نشینی شده‌اند. در حملات روز جمعه ٢٢ سپتامبر، تعداد ۵٢ تن از اعضا اتحادیه بازداشت شدند. همچنین در حداقل دو دفتر كه اعضاي آن به نشانه اعتراض دست به تحصن زده بودند، نیروهای دولتی بمنظور فشار به معترضین برای خروج از آن دفاتر، آب و برق آن را قطع كردند. رئیس اتحادیه كوان سونگ بوك (Kwon Seung bok) كه بدلیل اعتراض به تعرض دولت به اتحادیه‌شان در اعتصاب غذا بسر میبرد، گفته است كه دولت در نظر دارد فعالیت اتحادیه‌ها را بطور كامل تحت نظر خود داشته باشد.
حدود ٢٠٠ تن از وكلا و حقوقدانان در اعتراض به این عملیات وحشیانه از دولت كره جنوبی خواسته‌اند كه تصمیم خود را پس بگیرد و دست از پیگیرد اتحادیه‌ها بردارد.

اعتراض ٢٠٠٠ كارگر مهاجر در آمریكا
داوود رفاهی
روز پنج شنبه ٢٩ سپتامبر، بیش از ٢٠٠٠ كارگر مهاجر در لس آنجلس، مركز ایالت كالیفرنیای آمریكا، بدلیل پائین بودن دستمزدها و بدی شرایط كار دست به اعتراض زدند. این كارگران ساعت ۵ بعدازظهر كه در واقع شلوغترین زمان روز است، بلوار سنچری، Century Boulevard كه در نزدیكی فرودگاه لوس آنجلس واقع شده است را برای جلب توجه رانندگان و عابرین، مسدود كردند. پلیس و نیروهای انتظامی، با وجود اینكه كارگران مجوز قانونی برای اعتراض داشتند، دست به دخالت زدند و بیش از ٤٠٠ تن از كارگران را دستگیر كرده و با اتوبوسهایی كه آماده حمل آنها بودند، به بازداشتگاهها منتقل كردند. كارگران با شعارهایی نظیر "من یك انسانم" و "حقوق كامل برای مهاجرین" دست به اعتراض زدند و خواهان برخورداری از حقوق و مزایا و شرایط كاری مساوی با غیرمهاجرین بودند.
در آمریكا تبعیضات فاحشی بین مهاجرین و شهروندان آمریكایی در موارد حق و حقوق قانونی خصوصا در محیط كار وجود دارد كه در سالهای اخیر اعتراضات وسیعی را بدنبال داشته است
نقض حقوق بشر در ايران *گزارش مهر ماه فعالين ايرانی دفاع از حقوق بشر در اروپا و آمريکای شمالی در مورد نقض گسترده، مستمر و برنامه ريزی شده حقوق بشر در ايران

فعالين ايرانی دفاع از حقوق بشر در اروپا و آمريکای شمالی گزارش ماهانه (مهر 1385 ) در مورد نقض گسترده، مستمر و برنامه ريزی شده حقوق بشر در ايران نهادهای مدافع حقوق بشر ! ايرانيان مدافع حقوق بشر ! در اين گزارش بخش بسيار کوچکی از موارد نقض حقوق بشر در ايران را که توسط اين شبکه گرد آوری شده است به اطلاع می رسانيم: بين المللی : 1 ـ فدراسيون بين المللی روزنامه نگاران که نيم ميليون عضو در 115 کشور جهان دارد بدنبال توقيف چهار نشريه و سخنان غلامحسين محسنی اژه ای وزير اطلاعات در رابطه با روزنامه نگاران با انتشار اطلاعيه ای شديدا از وضعيت روزنامه نگاران در ايران ابراز نگرانی کرد. کريستوفر وران دبير کل اين فدراسيون می گويد:"اين نوع فشارهای پنهان از سوی دولت ايران همزمان با توقيف روزنامه و افزايش محدوديت برای رسانه ها در ايران سبب نگرانی فزاينده شده است". وی ادامه می دهد:"اين وقايع نمايانگر دوری گزيدن بيشتر دولت ايران از آزادی بيان و بيانگر شيو ه های غير قابل قبول برای رفتار با صداهای مستقل در رسانه ها است". به گفته نامبرده:" کارکنان رسانه ها در سراسر ايران همچنان با سانسور خشن دست به گريبان هستند، آنها تنها برای آنکه کار روزنامه نگاری خود را دنبال می کنند مورد تهديد قرار گرفته و يا زندانی می شوند".(بی بی سی 3/7/85) 2 ـ سازمان عفو بين الملل با انتشار گزارشی تحت عنوان"ايران: سرکوب دنباله دار منتقدان"با اشاره به برخوردهای اخير مراجع انتظامی و قضايی ايران با تجمع های مسالمت آميز می نويسد:"سازمان عفو بين الملل از دستگيريها و بازداشت های اخير در ايران که فعالان حقوق بشر،فعالان گروه های اقليت قومی و ديگر هواداران آزادی بيان را هدف قرار داده، عميقا نگران است."(بی بی سی 4/7/85) اخبار دانشجويی : 3 ـ بدستور حراست دانشگاه امير کبير، انتظامات اين دانشگاه از ورود مسعود دهقان، حامد ابراهيمي، عابد توانچه و ياشار قاجار اعضای سابق انجمن اسلامی دانشگاه امير کبير جلوگيری بعمل آورد.(ايلنا 17/7/85) 4 ـ مهدی الهياری دانشجوی دانشکده مهندسی شيمی دانشگاه صنعتی شريف در کميته انضباطی دانشگاه به يک ترم محروميت استفاده از خوابگاه محکوم شد.(امير کبير 28/7/85) توقيف نشريات دانشجويی: 5 ـ نشريات دانشجويی" دچار"، "فردا پيله" و "واژه نو" در اولين روز انتشار از سوی دانشجويان دانشگاه اميرکبير، بدستور حراست دانشگاه توسط انتظامات جمع آوری شد.(ايلنا 3/7/85) 6 ـ نشريه دانشجويی "راه خاکی" به مدير مسئولی عليرضا داودی بدستور کميته انضباطی دانشگاه اصفهان توقيف گرديد.(ايلنا 15/7/85) 7 ـ نشريه دانشجويی"سنگ پا" به مدير مسئولی حشمت کشاورز به اتهام توهين به اقوام بدستور کميته ناظر بر نشريات دانشجويی دانشگاه ياسوج توقيف گرديد.(ايسنا 25/7/85) 8 ـ نشريه دانشجويی"فرياد"به مدير مسئولی سيد مجتبی تقوی نژاد به اتهام تحريک دانشجويان و تشکلهای دانشجويی و توهين با شکايت رئيس دانشگاه بدستور کميته ناظر بر نشريات دانشجويی دانشگاه ياسوج توقيف گرديد. مدير مسئول اين نشريه به کميته انضباطی دانشگاه احضارشد.(ايلنا 25/7/85) 9 ـ امتياز نشريات دانشجويی"سحر"، "گوی" و "خزر" که از سوی دانشجويان دانشگاه آزاد اردبيل منتشر می شد، توسط مسئولين دانشگاه لغو گرديد. (کميته دفاع از زندانيان سياسی آذربايجان 27/7/85) دانشجويان: احضار و بازجويی 10 ـ نويد غلامي، بهروزخالقی و مرتضی برش جان دانشجويان دانشگاه يزد، به اتهام فعاليت تبليغی عليه نظام، جهت محاکمه به شعبه پنج دادگاه تجديد نظر استان يزد احضار شدند.(ايلنا 2/5/85) 11 ـ محمد رضا فتحی دانشجوی فوق ليسانس جامعه شناسی به علت چاپ مقاله ای در نشريه "مدينه گفتگو" چاپ ساوه، در دادگستری اين شهر توسط جانشين دادستان مورد بازجويی قرار گرفت و با قرار وثيقه 2 ميليون تومانی آزاد شد.( ايسنا 6/7/85) 12 ـ احسان منصوری دانشجوی دانشگاه امير کبير و مدير مسئول نشريه دانشجويی"سحر" به اتهام درج مطالب خلاف واقع ، نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومی و درج خبر بازداشت عابد توانچه با شکايت حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران در شعبه 2 دادسرای کارکنان دولت مورد بازجويی قرار گرفت.(ايلنا 7/7/85) 13 ـ رامين رضايی دانشجوی سابق دانشگاه شهر ری به اتهام اقدام عليه امنيت کشور جهت محاکمه مجدد به شعبه 26 دادگاه انقلاب تهران احضار شد.(ايسنا 10/7/85) 14 ـ فريد هاشمی و محمدپويا هيبت اللهی دانشجويان دانشگاه تهران به کميته انضباطی دانشگاه احضار شدند.اين دانشجويان در خرداد ماه سالجاری به مدت 24 ساعت در بازداشت بودند. فريد هاشمی قبلا به دو ترم تعليق از تحصيل محکوم شده است.(ايلنا 10/7/85) 15 ـ آزاده فرقانی دانشجوی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، از مسئولين يک نشريه دانشجويی جهت بازجويی به دادسرای کارکنان دولت احضار شد.(ايلنا 15/7/85) 16 ـ حامد توفيق و بهنام زالی از اعضای انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه تبريز به کميته انضباطی اين دانشگاه احضار شدند.(ايسنا 19/7/85) 17 ـ محمد علی داور پناه و اميد بصير دانشجويان دانشگاه .....به اتهام اقدام عليه امنيت و نشر اکاذيب جهت محاکمه به شعبه هفتم دادگاه انقلاب تهران احضار شدند.(ايلنا29/7/85) دانشجويان: ممانعت از تحصيل 18 ـ امين نظري، مصطفی پهلواني، صمد عزيزی و فرزاد شيری از اعضای انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه بوعلی سينای همدان به شکايت رئيس دانشگاه علوم پزشکی به نيروی انتظامی احضار شدند. همچنين 11 نفر از دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی همدان پس از احضار به کميته انضباطی به يک ترم يا دو ترم تعليق از تحصيل محکوم شدند. يکی از دانشجويان دانشگاه بوعلی سينا به علت فعاليت سياسی در آزمون کارشناسی ارشد رشته حقوق، توسط گزينش رد صلاحيت شد.(ايلنا 2/7/85) 19 ـ محمد علی دادخواه عضو کانون مدافعان حقوق بشر، وکالت 17 دانشجوی ستاره داری که علی رغم قبولی در کنکور کارشناسی ارشد از آنها ثبت نام به عمل نيامده است، بر عهده گرفت.(ايلنا 2/7/85) 20 ـ علی نيکو نسبتی عضو شورای مرکزی دفتر تحکيم وحدت در يک کنفرانس خبری اسامی تعدادی از دانشجويان ستاره دار ثبت نام نشده در دانشگاهها را به اين شرح اعلام کرد: حنان عزيزی بنی طرف، سيامک کريمي، ياشار قاجار، زهرا جانی پور، محسن فاتحي، مهدی امينی زاده، حامد حسن دوست، محمد حسن نعيمی پور.(ايلنا 7/7/85) 21 ـ محسن سهرابی عضو اسبق انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه امير کبير، عضو هيئت نظارت بر انتخابات انجمن اسلامی دانشگاه و از دست اندرکاران نشريه دانشجويی "دامون" بدستور کميته انضباطی از دانشگاه اخراج گرديد.(ايلنا 10/7/85) 22 ـ محسن فاتحی يکی از دانشجويان سه ستاره پذيرفته شده با رتبه 55 آزمون کارشناسی ارشد در رشته جامعه شناسی دانشگاه شيراز گفت: نامه ای به امضای مرتضی نوربخش رئيس دبير هيات مرکزی گزينش دريافت کرده که در آن ذکر شده با توجه به ضوابط گزينش دانشجو، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگي، شما رد صلاحيت شده ايد.(ايلنا 10/7/85) 23 ـ عليرضا داودی دانشجوی دانشگاه اصفهان به اتهام تلاش در جهت احيای گروه های منحله و غير قانوني، دادن اطلاعات خلاف واقع درباره گروههای محارب، انجام اعمالی بر ضد نظام جمهوری اسلامي، ايجاد بلوا در کميته انضباطی اين دانشگاه به دو ترم محروميت از تحصيل محکوم شد.(ايسنا 10/7/85) 24 ـ ئاسو صالح دانشجوی دانشگاه کردستان به علت سخنرانی در تجمع اعتراضی دانشجويان در کميته انضباطی اين دانشگاه به يک ترم تعليق از تحصيل محکوم گرديد. حکم صادره در مورد نامبرده به مرحله اجرا در آمد.(ايلنا 11/7/85) 25 ـ پيمان عارف دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سياسی دانشگاه تهران، بدستور وزارت اطلاعات از سوی کميسيون گزينش وزارت علوم از دانشگاه اخراج شد.(ايلنا 12/7/85) 26 ـ بهروز کريمی زاده دانشجوی دانشگاه تهران به اتهام ايجاد بلوا و آشوب و شرکت در اعتراضات دانشجويی خردادماه در کميته انضباطی دانشگاه به يک ترم تعليق از تحصيل با احتساب سنوات محکوم شد.(ادوار نيوز 16/7/85) 27 ـ زينب پيغمبرزاده دانشجوی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، به اتهام توهين به شعائر اسلامی و شرکت در اعتراضات دانشجويی خردادماه، به حکم مرجع تجديد نظر کميته انضباطی دانشگاه تهران به دو ترم محروميت از تحصيل در سال تحصيلی 85 و 86 محکوم گرديد.(ايلنا 18/7/85) 28 ـ حسن نجفی دانشجوی کارشناسی علوم سياسی دانشگاه فردوسی مشهد، به اتهام بر هم زدن نظم دانشگاه به يک ترم تعليق از تحصيل محکوم شد.(اخبار روز 20/7/85) 29 ـ غريب سجادی دانشجوی علوم اجتماعی دانشگاه تربيت معلم تهران، که در رشته کارشناسی ارشد در رشته علوم سياسی دانشگاه علامه طباطبايی تهران پذيرفته شده بود، بدستور سازمان سنجش از ثبت نام وی جلوگيری بعمل آمد.(وبلاگ موکريان 21/7/85) 30 ـ عابد توانچه دانشجوی دانشگاه امير کبير که در خردادماه سال جاری به اتهام "اقدام عليه امنيت"، "توهين به خامنه ای"و "سازماندهی اغتشاشات تهران"به مدت 45 روز توسط اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شده بود، از ادامه تحصيل محروم شد. وی گفت: در بند 325 زندان اوين به مدت يک هفته تحت فشار شديد بوده تا اعتراف کند از کردستان اسلحه آورده است. نامبرده افزود: خواهر من را از آموزش و پرورش اخراج کرده اند، ولی هنوز کتبا دليل آن مطرح نشده است.(روز 24/7/85) دانشجويان: احکام صادره شده توسط دادگاهها 31 ـ نادر ضامن دامشجوی دانشگاه تبريز به علت شرکت در اعتراضات دانشجويی تيرماه 78، به اتهام اقدام عليه امنيت کشور در شعبه اول دادگاه انقلاب تبريز به يکسال حبس محکوم گرديد.(ايسنا 14/7/85) 32 ـ محمد رضا رحيمی راد عضو انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه علامه طباطبايی تهران به اتهام توهين به خامنه ای در شعبه يک دادگاه انقلاب يزد و به اتهام توهين به نگهبان دانشگاه در شعبه 102 دادگاه عمومی يزد با شکايت دکتر نظام الدين مکيان رئيس دانشگاه يزد به پرداخت يک ميليون تومان جزای نقدی بدل از 6 ماه حبس و 30 ضربه شلاق محکوم شد.(ايسنا 25/7/85) جلوگيری از فعاليت تشکلهای دانشجويی : 33 ـ وحيد شيوانی دبير سياسی انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه بيرجند گفت:بدستور مقامات دانشگاه تمام وسايل انجمن اسلامی دانشجويان را از اتاق بيرون بردند و در انجمن را نيز پلمپ کردند.(ايسنا 8/7/85) 34 ـ الهام شهسوار زاده مدير مسئول نشريه دانشجويی "سپبده" اعلام کرد: هيئت نظارت دانشگاه علم وصنعت متشکل از جبل عاملی رئيس دانشگاه، صالح زاده نماينده وزير علوم و نجفی نماينده خامنه ای با سخنرانی لطف الله ميثمي، اعظم طالقانی و هدی صابر در سمينار "بازگشت به قرآن" مخالفت کردند.(ايسنا 11/7/85) 35 ـ اخوان کاظمی معاون دانشجويی و فرهنگی دانشگاه رازی گفت: فعاليت انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه رازی به حکم هيئت نظارت اين دانشگاه متشکل از رئيس دانشگاه حجت الاسلام امرالله مختاری نماينده خامنه ای در دانشگاه و جندی نماينده وزارت علوم لغو گرديد.(ايسنا 12/7/85) 36 ـ سعيد رضايی عضو انجمن اسلامی دانشحويان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: چند ماه پيش در محل ورودی دانشگاه دوربين مدار بسته نصب کردند و پس از مدتی 16 دوربين مخفی و غير مخفی در محيط دانشگاه نصب شده که مانيتورهای آن در مقابل مامورين حراست قرار دارد. وی افزود: فعاليت انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مدتی پيش از طرف مسئولان دانشگاه غير قانونی اعلام گرديد.(ايلنا 16/7/85) 37 ـ انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه علامه طباطبايي، به اتهام عدم مطابقت اساسنامه انجمن با آئين نامه جديد از سوی هيئت نظارت بر تشکلهای دانشجويی اين دانشگاه غير قانونی اعلام گرديد.(ادوار نيوز 18/7/85) 38 ـ سعيد يعقوبی نژاد دبير انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه مازندران گفت: مسئولان دانشگاه در دانشکده فنی و مقابل دفتر انجمن اسلامی اقدام به نصب دوربين کرده اند. (ايلنا 23/7/85) 39 ـ هيات نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشگاه خليج فارس بوشهر با سخنرانی محسن آرمين و غلامعباس توسلی در سمينار بررسی سيره امام علی مخالفت کرد.(ايلنا 24/7/85) 40 ـ سعيد کميجانی دبير انجمن اسلامی دانشگاه اراک گفت: هيئت نظارت اين دانشگاه برای سخنرانی عبدالکريم سروش، محمد مجتهد شبستري، محسن کديور و حسن يوسفی اشکوری مجوز نداد.(ايسنا 25/7/85) توقيف فيلم، کتاب و سايت : 41 ـ مدير انتشارات اختران گفت: مجوز دائم نشر کتاب"خروس" نوشته ابراهيم گلستان از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لغو گرديد.(ايسنا 1/7/85) 42 ـ مهدی بوترابی مدير سايت"پرشين بلاگ" گفت: اين سايت بدون هيچ اطلاع قبلی به مدت 4 ساعت فيلتر شد. اين سايت قديمی ترين سرويس دهنده برای وبلاگ نويسان فارسی محسوب می شود، 650000 وبلاگ فيلتر و سه ميليون کاربر اين سايت فيلتر شدند. (ايلنا 1/7/85) 43 ـ پروانه فعاليت شرکت هنری" نوای رامشه" بدليل همکاری با شبکه های غير مجاز فارسی زبان در خارج کشور و همچنين تهيه ويدئو کليپ های غيرمجاز از سوی دفتر موسيقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لغو گرديد. (ايلنا 17/7/85) 44 ـ عباس ملکيان مدير اجرايی اتحاديه ناشران و کتابفروشان تهران گفت: هرماه بيش از دو باب مغازه کتابفروشی در تهران تعطيل می شود و شاغلين به حرفه کتابفروشی از اين صنف خارج می شوند. وی افزود: آمار واقعی در اين زمينه خيلی بيشتر از اين است اما بدليل اين که همه کتابفروشيها عضو اتحاديه نيستند از آنها اطلاع دقيقی در دست نداريم. (مهر 18/7/85) 45 ـ رضا بختياری عضو انجمن علمی گروه تاريخ دانشگاه شيراز گفت: کتابفروشی "آوند انديشه" در بازارچه پرديس دانشگاه شيراز به بهانه فروش کتابهای غير دينی توسط امور دانشجويی و امور فرهنگی دانشگاه تعطيل گرديد.(ايلنا 19/7/85) 46 ـ مجوز دائم انتشار کتاب"اگر عشق عشق باشد"مشتمل بر گزين گويه های فروغ فرخزاد توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لغو گرديد. ايليا ديانوش مولف اين اثر گفت: قرار بود اين کتاب را انتشارات مرواريد چاپ کند.(ايلنا 23/7/85) 47 ـ محمد رضا مرزوقی نويسنده گفت: چاپ سه رمانم در سال جاری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ممنوع شده است.(ايلنا 28/7/85) اخراج روزنامه نگاران : 48 ـ دو تن از اعضای تحريريه روزنامه همشهری که عضو هيئت مديره انجمن صنفی کارکنان موسسه همشهری هستند از کار اخراج شدند.(ايلنا 9/7/85) 49 ـ احمد نژاد مدير مسئول هفته نامه"سيروان" به دليل چاپ مطلبی انتقادی در خصوص تاخير سفر هيات دولت به استان کردستان از کار بر کنار شد.(ايلنا 24/7/85) بازداشت روزنامه نگاران : 50 ـ سامان سليماني، رضا علی پور و فرهاد امين پور عضو هيئت تحريريه هفته نامه "روژهلات" به مدير مسئولی عبدالله سهرابی ويژه مناطق کردنشين توسط مامورين اداره اطلاعات سنندج بازداشت شدند. منزل بازداشت شدگان و دفتر نشريه ذکر شده مورد مورد جستجوی نيروهای امنيتی قرار گرفت. (امروز21/7/85) 51 ـ پورمند مدير مسئول، حسين روئين سر دبير و تايپيست هفته نامه"سفير دشتستان" بازداشت شدند. مدير مسئول و تايپيست پس از بازجويی آزاد شدند. ولی سر دبير همچنان در بازداشت بسر می برد.(ايلنا 24/7/85) 52 ـ حسين شاکری عضو تحريريه نشريه"پيام جنوب" به اتهام تحريک مردم و تشويش اذهان عمومی بدستور شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب بوشهر بازداشت شد. نامبرده پس از چند روز بازداشت و تفهيم اتهام با قرار وثيقه 10 ميليون تومانی از زندان آزاد شد.(ايلنا 25/7/85) مطبوعات: توقيف 53 ـ نشريه "اميد ساحل" چاپ استان هرمزگان به اتهام انتشار مقاله تفرقه افکن مشتمل بر تضعيف وحدت ملی بدستور هيات نظارت بر مطبوعات توقيف گرديد.(ايلنا 7/7/85) 54 ـ هفته نامه"سفير دشتستان" به اتهام توهين به خامنه ای به دستور دادستان بوشهر توقيف و دفتر نشريه پلمپ گرديد.(ايلنا 24/7/85) 55 ـ روزنامه"روزگار" به مدير مسئولی فرزانه خرقانی و سر دبيری عليرضا تاجيک پس از انتشار 3 شماره به علت اخطاريه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر اينکه اين روزنامه مجوز انتشار اخبار سياسی را ندارد، چاپ اين روزنامه را به حالت تعليق در آورد.(فارس 27/7/85) مطبوعات: احضار روزنامه نگاران 56 ـ مدير مسئول نشريه "جدول" جهت محاکمه به شعبه 76 دادگاه کيفری استان تهران احضار شد.(ايلنا 2/7/85) 57 ـ محسن اشرفی مدير مسئول روزنامه توقيف شده"بنيان" با شکايت مدعی العموم جهت محاکمه به شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران احضار شد.(ايسنا 4/7/85) 58 ـ هوشمند سفيدی مدير مسئول روزنامه"آرمان" به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومی با شکايت مدعی العموم جهت بازجويی به شعبه ششم بازپرسی دادسرای ويژه کارکنان دولت احضار شد.(ايلنا 9/7/85) 59 ـ غلامحسين اسلامی فر مدير مسئول سابق روزنامه "ايران"به اتهام انتشار مطالب خلاف واقع با شکايت ستاد مشترک نيروهای مسلح جهت بازجويی به شعبه دهم بازپرسی دادسرای کارکنان دولت احضار شد.(ايلنا 16/7/85) 60 ـ مديران مسئول نشريات"ايران" ، "ماهين"، "تاک"، و "يالثارات الحسين" به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومی و انتشار مطالب خلاف واقع، توهين و افتراء جهت محاکمه به شعبه 76 دادگاه کيفری استان تهران احضار شدند.(ايلنا 17/7/85) 61 ـ مدير مسئول نشريه توقيف شده "شمين" جهت بازجويی به شعبه هفتم دادسرای کارکنان دولت احضار شد.(ايلنا 18/7/85) 62 ـ قلی شيخی مدير مسئول روزنامه"توسعه" به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومی و انتشار مطالب خلاف واقع با شکايت مدعی العموم و سازمان بازرسی کل کشور جهت بازجويی به شعبه ششم دادسرای ويژه کارکنان دولت احضار شد.(ايلنا 26/7/85) 63 ـ مصطفی کواکبيان مدير مسئول روزنامه"مردم سالاری" به اتهام تبليغ عليه نظام، نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي، توهين و افترا، با شکايت مدعی العموم جهت محاکمه به شعبه 79 دادگاه کيفری استان تهران احضار شد.(ايلنا 29/7/85) مطبوعات: بازجويی روزنامه نگاران 64 ـ اسرافيل عبادتی مدير مسئول روزنامه "کاروکارگر" به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومی و نشر مطالب خلاف واقع با شکايت وزارت کار، در دادسرای کارکنان دولت مورد بازجويی قرار گرفت.(ايسنا 19/7/85) 65 ـ عليرضا سيرکانی مدير مسئول نشريه"پيام جنوب" و حسين شاکری عضو تحريريه اين نشريه به اتهام تحريک مردم و تشويش اذهان عمومی در شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب بوشهر مورد بازجويی قرار گرفتند. حسين شاکری پس از چند روز بازداشت با قرار وثيقه 10 ميليون تومانی از زندان آزاد شد.(ايلنا 25/7/85) 66 ـ حسين روئين سر دبير بازداشت شده هفته نامه توقيف شده"سفير دشتستان" به اتهام توهين به خامنه ای در شعبه چهارم دادياری شهرستان برازجان مورد بازجويی قرار گرفت و با قرار وثيقه 50 ميليون تومانی از زندان آزاد شد.(ايلنا 25/10/85) مطبوعات: محاکمه روزنامه نگاران 67 ـ محمد مهدی موحدی 77 ساله مدير مسئول فصلنامه "پزشک و مردم" به اتهام انتشار مطالب خلاف عفت عمومی و استفاده ابزاری از جنس زن با شکايت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شعبه 76 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی محمد رضا صارمی محاکمه گرديد.(ايلنا 2/7/85) 68 ـ عليرضا خوش اندام مدير مسئول نشريه "روانشناسی جامعه" به اتهام انتشار مطالب خلاف عفت عمومی با شکايت مدعی العموم در شعبه 76 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی محمد رضا صارمی محاکمه شد.(ايسنا 16/7/85) 69 ـ مهرداد قاسم فر سر دبير روزنامه"ايران جمعه" به اتهام توهين به قوم آذری زبان در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران به رياست قاضی صلواتی محاکمه گرديد و برای وی 30 ميليون تومان قرار وثيقه صادر شد.(ايسنا 26/7/85) 70 ـ منصور مظفری مدير مسئول روزنامه"آفتاب يزد" به اتهام تبليغ عليه نظام، هجو، چاپ مطالب خلاف واقع، با شکايت مدعی العموم در شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران به رياست قاضی حسين حسينيان محاکمه شد.(ايسنا 30/7/85) 71 ـ محمد رضا خادم شمس مدير مسئول هفته نامه"صدای اروميه" به اتهام فعاليت عليه نظام و امنيت کشور در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اروميه محاکمه شد. (وبلاگ موکريان 28/7/85) مطبوعات: احکام صادر شده توسط دادگاه ها 72 ـ لطف الله ميثمی مدير مسئول دو ماهنامه"چشم انداز ايران" به اتهام تبليغ عليه نظام و ايراد افتراء نسبت به نيروی انتظامی در شعبه 76 دادگستری استان تهران به رياست قاضی محمد رضا صارمی به پرداخت 300000تومان جزای نقدی بدل از 3 ماه حبس محکوم گرديد. (ايسنا 11/7/85) 73 ـ علی صالح آبادی مدير مسئول روزنامه "همبستگی" به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومی در شعبه 76 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی محمد رضا صارمی به پرداخت 200000تومان جزای نقدی بدل از 3 ماه حبس محکوم گرديد.(ايلنا 11/7/85) 74 ـ علی اصغر جعفری مدير مسئول روزنامه"جام جم" به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومی در شعبه 76 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی محمد رضا صارمی به پرداخت 100000تومان جزای نقدی بدل از حبس محکوم شد.(ايلنا 12/7/85) 75 ـ ساقی باقری نيا مدير مسئول روزنامه توقيف شده"آسيا" به اتهام تبليغ به نفع گروههای مخالف نظام و ترويج مطالبی که به اساس نظام لطمه می زند با شکايت مدعی العموم در شعبه 76 دادگاه کيفری استان تهران و با تائيد شعبه 27 ديوان عالی کشور به 6 ماه حبس تعزيری محکوم گرديد. نامبرده جهت اجرای حکم به شعبه اول دايره اجرای احکام احضار شد.(ايلنا 19/7/85) اخبار مربوط به فعالين سياسي، فرهنگي، اجتماعی : 76 ـ بدستور وزارت اطلاعات، منزل حاج دکتر نور علی تابنده" مجذوب عليشاه" پير دراويش نعمت اللهی سلطانعليشاهی گنابادي، در بيدخت گناباد توسط 350 نفر از نيروهای ويژه ضد شورش محاصره گرديد. در اين بين 2 اتوبوس از نيروهای انتظامی زن نيز وارد محل شدند. در روزهای منتهی به عيد فطر هزاران تن از دراويش از سراسر ايران برای شرکت در مراسم عيد فطر با حضور ايشان خود را به گناباد می رسانند، نيروهای امنيتی با توجه به سرکوب دراويش در جريان تخريب حسينيه شريعت در قم، نسبت به تجمع گسترده دراويش حساسيت دارند.(ميزان نيوز 19/7/85) 77 ـ احمد زيد آبادی روز نامه نگار نوشت: دو تن از دوستانی که اخيرا پايشان از زندان 209 به بيرون باز شده است، از قول بازجوهايشان برای من پيغام آوردند که به زيد آبادی بگوييد که" تنش می خارد، پرونده ای برايش درست کرديم که رويش يک وجب روغن است و به زودی با او برخورد خواهيم کرد." نمی دانم که اين يک تهديد به منظور ارعاب است يا اينکه واقعا نقشه ای برايم دارند. وی ادامه داد: طی اين سالها به همه محروميت های اجتماعی که بر من روا داشته اند، تن داده ام و نسبت به مالی که بردند و پس ندادند، اعتراض علنی نکردم و در مقابل سر دواندنم برای پس گرفتن يا تجديد گذرنامه ای که صدها ساعت وقت مرا گرفت و به جايی نرسيد، سرو صدايی نکردم. نامبرده در سالهای 79و82 در زندان بود.(روز 26/7/85) احضار فعالين سياسي، فرهنگی و اجتماعی : 78 ـ حبيب الله پيمان به علت مصاحبه با ماهنامه توقيف شده "آفتاب" در سال 83، به اتهام تبليغ عليه نظام با شکايت مدعی العموم جهت بازجويی به شعبه سوم دادسرای کارکنان دولت احضارشد.(ايسنا 1/7/85) 79 ـ عليرضا علوی تبار فعال سياسی و استاد جامعه شناسی دانشگاه به علت مصاحبه با روزنامه توقيف شده"ياس نو" به اتهام تشويش و ترغيب به عدم مشارکت در انتخابات و تبليغ عليه نظام با شکايت مدعی العموم جهت بازجويی به شعبه سوم دادسرای کارکنان دولت احضارشد.(ايلنا 1/7/85) 80 ـ سليمان جعفرزاده نماينده ماکو و چالداران در دوره هفتم مجلس شورای اسلامي، با شکايت نيروی انتظامی جهت بازجويی به شعبه سوم بازپرسی دادسرای کارکنان دولت احضار شد.(ايلنا 9/7/85) 81 ـ خليل سعيدي، فيصل سعيدي، طاهری نسب و محمودی از وکلای متهمان پروند ه های بمب گذاريهای اهواز به اتهام اقدام عليه امنيت ملی با شکايت مدعی العموم جهت بازجويی به شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب اهواز احضار شدند.(ايسنا 14/7/85) 82 ـ حسين لقمانيان عضو سازمان دانش آموختگان ايران اسلامی و نماينده همدان در دوره ششم مجلس شورای اسلامی به اتهام نشر اکاذيب و تشويش اذهان عمومی جهت بازجويی توسط قاضی طائفی به دادسرای کارکنان دولت احضار شد.(ادوار نيوز 26/7/85) بازجويی فعالين سياسي، فرهنگی و اجتماعی 83 ـ جواد طريری از وکلای پرونده متهمان بمب گذاريهای اهواز، به اتهام اقدام عليه امنيت ملی و نشر جريان دادگاه قبل از قطعيت يافتن حکم با شکايت مدعی العموم در شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب اهواز مورد بازجويی قرار گرفت.(ايلنا 9/7/85) 84 ـ ابوالحسن حيدری و عطا شنه از وکلای متهمان پرونده های بمب گذاريهای اهواز به اتهام اقدام عليه امنيت ملی با شکايت مدعی العموم در شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب اهواز مورد بازجويی قرار گرفتند.(ايسنا 14/7/85) 85ـ فيصل سعيدی از وکلای متهمان پرونده بمب گذاريهای اهواز، به اتهام اخلال در امنيت ملی در شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب اهواز مورد بازجويی قرار گرفت.(ايلنا 24/7/85) محاکمه فعالين سياسی فرهنگی و اجتماعی : 86 ـ محمدزاده از دراويش گنابادی به اتهام تمرد از دستور ماموران و معاونت اخلال در نظم با شکايت مدعی العموم در شعبه 101 دادگاه جزايی قم به رياست قاضی پور موسوی محاکمه گرديد.(ايلنا 16/7/85) دستگيری فعالين سياسی فرهنگی و اجتماعی : 87 ـ تعدادی از فعالان جنبش زنان، حقوق بشر و فعالان دانشجويی که در اعتراض به صدور حکم اعدام برای کبرا رحمانپور، خديجه جاهد، نازنين فتحی و فاطمه حقيقت پژوه در مقابل دفتر سازمان ملل متحد در تهران تجمع کرده بودند، با برخورد نيروهای انتظامی و امنيتی روبرو شدند و حدود 30 نفر از آنان بازداشت شدند.(ايلنا 2/7/85) 88 ـ نماينده اروميه در مجلس هفتم گفت: 7 يا 8 نفر از معترضان به عدم تدريس دروس به زبان ترکی در مدارس اين شهر که در مقابل سازمان آموزش و پرورش تجمع کرده بودند توسط نيروی انتظامی بازداشت شدند.(ايلنا 3/7/85) 89 ـ بيت آيت الله سيد محمد کاظمينی بروجردی توسط نيروهای امنيتی محاصره شده و تعدادی از محافظان و شاگردان او دستگير شده اند. وزارت اطلاعات، دادگاه ويژه روحانيت و نيروی انتظامی طرح جديد تهاجمی را به مرحله اجرا گذاشته اند. هيچ مرجع قضايی مسئوليت بازداشت طرفداران آيت الله کاظمينی بروجردی را به عهده نمی گيرد. اسامی تعدادی از بازداشت شدگان به شرح زير است: ـ سعيد تقی زاده، جواد قوتي، احمد اصغري، بهزاد اصغري، ابويي، معروفخاني، نوربخش، مجتبی پور محمد، يعقوب صادقي، محمد داودي، حسين رنجبر، حميد نادي، عباس مبعلي، محمد مهمان نواز، سيد جعفر سيد منير، طاهره کاشفي، مريم عظيمي، فاطمه عبداله وند، نجمه ثامني، فاطمه ثامني، سيد عباس مير باقري، علی شهرابي، حميد سعيديان، مرتضی عباس رحيم، محمد يزدي، مهدی شکوري، مريم موزن زاده، زينب ابوالفتحي، داود کابلي، احمد کريميان، عليرضا شفيعي، علی نظري، علی قلی زاده، حبيب قوتي، محمد رضا صادقي، مسعود سماواتي، عليرضا منتظر صاحب، حسن هريسچيان، محمد کرد بچه، محمد کاشفي، مهرداد سوري، شعباني، سيامک نوري، علی پور قاسم، ابوالحسن ميرزايي، حسين فتور، اکبر فتور، حيدر واعظي، کاظم طاهري، حسن ميرزايي، حسين ميرزايي، بهرام محمودي، اسماعيل عيشي، سعيد خادمي، طيبه کاشفي، حميد قيامي، مهدی قيامي، زهرا کشاورز حيدري،زهرا راسخي، هاجر سيافي، فريده فياضي، ليلا وکيلي، صغری منتظري، عزت بشيري، سيد محمد کاظمينی بروجردي، سيد ناصر کاظمينی بروجردي، نرگس کاظمينی بروجردي، سيد ناصر مير نوعي، اشرف محمدي، زهرا يونسي، محمد انصاري، محسن مهرجوئي، ميثم، ريحانه ابوالفتحی .(کميته دانشجويی دفاع از زندانيان سياسی 8/7/85) 90 ـ زلفعلی مددلو از فعالين حرکت ملی آذربايجان توسط ماموران اداره اطلاعات اروميه دستگير شد. همچنين مهندس رسول جعفري، مجيد تقی زاده قوشچي، امير فرج زاده، فريدون مهدی پور، محمد حسين پور قرباني، فردين مختاری و مهدی جلالی از بازداشت شدگان اعتراضات روز اول مهر هنوز در بازداشتگاه حفاظت اطلاعات نيروی انتظامی بسر می برند.(کميته دفاع از زندانيان سياسی آذربايجان 12/7/85) 91ـ حميد بيات و اسماعيل محمدی از فعالين حرکت ملی آذربايجان توسط مامورين اداره اطلاعات بازداشت و مورد بازجويی قرار گرفتند.(کميته دفاع از زندانيان سياسی آذربايجان 12/7/85) 92 ـ فرشته ديباج 28 ساله و رضا منتظمی 35 ساله مسئولين يک کليسای مستقل در مشهد توسط ماموران وزارت اطلاعات در تاريخ 4 مهر بازداشت شدند. لازم به ياد آوری است که فرشته ديباج دختر کشيش مهدی ديباج 59 ساله از قربانيان قتلهای زنجيره ای که به اتهام ارتداد در سال 1994 توسط مامورين وزارت اطلاعات به طرز فجيعی به قتل رسيد، همچنين دولت ايران در سال 1990 يکی ديگر از کشيش های اين کليسا به نام حسين سودمند را به قتل رساند.(روز 13/7/85) 93 ـ دکتر حسام فيروزی فعال حقوق بشر، پزشک معالج احمد باطبی و اکبر گنجی توسط مامورين امنيتی برای مدت 24 ساعت بازداشت و در بند 209 زندان اوين مورد بازجويی قرار گرفت. (ايسنا14/7/85) 94 ـ سردار اسماعيل احمدی مقدم فرمانده نيروی انتظامی گفت: نيروی انتظامی تهران بزرگ به فرماندهی سردار مرتضی طلايی و بدستور دادگاه ويژه روحانيت تهران آيت الله سيد محمد حسين کاظمينی بروجردی و 300 نفر از هواداران وی را دستگير و به زندان اوين منتقل کردند.(ايلنا 18/7/85) 95 ـ يک معلم به نام اقبال جوانمردی به اتهام فعاليت سياسی توسط نيروهای امنيتی در دهگلان بازداشت گرديد. طيبه رحيمی شهروند بوکان در زندان مهاباد اقدام به خودسوزی کرد. يوسف کاک ممی شهروند مهاباد که به اتهام همکاری با احزاب اپوزيسيون کرد توسط اداره اطلاعات بازداشت شده بود با قرار وثيقه 6 ميليون تومانی بطور موقت آزادشد. (سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان 20/7/85) 96 ـ هومن کاظميان فعال حقوق زنان و عضو سازمان دانش آموختگان ايران اسلامی از صبح روز گذشته مفقود شده است. نامبرده در آخرين تماس تلفنی از محل سکونتش از تلاش گروهی برای بازداشت وی خبر داده بود. هومن کاظميان در خرداد ماه سال جاری به مدت 11 روز توسط نهادهای امنيتی بازداشت شده بود و هيچ نهادی مسئوليت بازداشت وی را نمی پذيرفت.(ادوارنيوز 26/7/85) 97 ـ حميد کارگر و بهادر دره شوری از دانشجويان اخراجی که از تهران عازم شيراز بودند توسط عوامل وزارت اطلاعات در فرودگاه شيراز بازداشت شدند. پدر حميد کارگر از فعالين سياسی در جريان قتلهای زنجيره ای مفقود گرديد و تاکنون هيچ اطلاعی از وی در دست نيست. (فعالان حقوق بشر در ايران 30/7/85) 98 ـ مهندس کوروش زعيم عضو شورای مرکزی جبهه ملی ايران توسط ماموران امنيتی بازداشت و به زندان اوين منتقل شد. کامپيوتر و وسائل شخصی وی توسط ماموران امنيتی توقيف گرديد.(ادوار نيوز 30/7/85) فعالين سياسي، فرهنگی و اجتماعی: احکام صادره شده توسط دادگاه ها 99 ـ محمود عليزاده طباطبايی وکيل مدافع فهيمه اسماعيلی و هدی هدايتی همسران دو تن از متهمين بمب گذاری در اهواز گفت: موکلين من به اتهام معاونت در جرم در شعبه اول دادگاه انقلاب اهواز به ترتيب به 15 سال و يکسال زندان محکوم شدند.(ايلنا 1/7/85) 100 ـ جواد طريری وکيل مدافع "ج ـ ع" گفت:موکلش به اتهام اخلال در نظم و امنيت داخلی و تحريک قائله اغتشاشات در شهرک طالقانی ماهشهر و تخريب اموال دولتی به قصد مقابله با نظام با شکايت مدعی العموم در شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان ماهشهر به 25 سال حبس در تبعيد محکوم شد.(ايلنا 3/7/85) 101 ـ رحيم خدادادی از فعالين حرکت ملی آذربايجان به اتهام اخلال در نظم عمومی در شعبه 105 دادگاه جزايی اردبيل به رياست قاضی حسينيان به 3 ماه و يک روز حبس و تحمل 30 ضربه شلاق محکوم گرديد.(کميته دفاع از زندانيان سياسی آذربايجان 12/7/85) 102 ـ عباس لسانی از بازداشت شدگان اعتراضات مردمی خردادماه اردبيل، به اتهام معاونت در تخريب و تحريق عمدی اموال عمومي، دولتی و خصوصي، شرکت در اخلال نظم، آسايش و آرامش عمومی با شکايت مدعی العموم در شعبه 105 دادگاه جزايی اردبيل به 16 ماه حبس و 50 ضربه شلاق محکوم گرديد. وی با قرار وثيقه 8 ميليون تومانی بطور موقت از زندان آزاد شد. (ايلنا 15/7/85) 103 ـ حبيب الله طهماسبی شهروند دهگلان به اتهام ارتباط با احزاب کرد در دادگاه انقلاب سنندج به 5 سال حبس محکوم گرديد. هدايت خسروزاده شهروند بانه به اتهام ارتباط با احزاب کرد در دادگاه انقلاب سقز به 6 ماه حبس محکوم گرديد. نامبرده در اثر ضرب و شتم نيروی انتظامی در زمان دستگيری دچار آسيب جدی شنوايی شده است. (سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان 20/7/85) 104 ـ رضا عباسی عضو سازمان دانش آموختگان ايران اسلامی و عضو کميته دفاع از زندانيان سياسی آذربايجان به اتهام تبليغ عليه نظام وتوهين به مقامات از سوی دادگاه انقلاب زنجان به يکسال حبس محکوم گرديد.(ايسنا 24/7/85) 105 ـ آکو حبيبي، صديق فتحي، محمد قادري، مسعود عرب زاده، و وهاب عرب زاده به علت شرکت در اعتراضات مردمی تابستان 84 در سنندج به اتهام اقدام عليه امنيت ملی با شکايت مدعی العموم در شعبه دوم دادگاه انقلاب اسلامی سنندج هريک به 2 سال حبس تعزيری محکوم شدند.( وبلاگ موکريان 25/7/85) 106 ـ دکتر عوده افری در دادگاه انقلاب اهواز به 20 سال حبس و تبعيد به زندان اردبيل محکوم گرديد. چندی پيش فرزند وی علی افری به اتهام بمب گذاری محکوم به اعدام شد. (کميته دانشجويی گزارشگران حقوق بشر 25/7/85) 107 ـ آيت الله (يوروش) محمد علی بيگلو که به جرم عزيمت به قلعه بابک در دادگاه تجديد نظر به 4 ماه حبس تعزيری و 5 سال ممنوعيت ورود به کليبر محکوم شده بود، به مرحله اجرا در آمد. نامبرده به زندان اهر منتقل گرديد.(کميته دفاع از زندانيان سياسی آذربايجان 27/7/85) اخبار مربوط به زندانيان سياسی : 081ـ سامان رسول پور به اتهام همکاری با "پژاک"،نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي، فعاليت تبليغی عليه نظام به نفع گروههای مخالف نظام و تردد غير مجاز از مرز در شعبه 15 تشخيص ديوان عالی کشور به دو سال حبس تعزيری در تبعيد محکوم شد. (ايلنا 2/7/85) 109 ـ خليل بهراميان وکيل مدافع دانشجوی زندانی احمد باطبی اعلام کرد، موکل وی در بند 209 زندان اوين بسر می برد. وی تصريح کرد: با حضور ماموران نمی توان با موکل صحبت و ملاقات کرد زيرا باطبی بايد آزادانه مسائل خود را مطرح کند.(ايسنا 3/7/85) 110 ـ صالح نيکبخت وکيل دادگستری و سخنگوی انجمن دفاع از حقوق زندانيان اعلام کرد: مرتضی عليزاده طباطبايی وکيل دادگستری 8 ماه پيش دستگير و در زندان بسر می برد و صالح کامرانی وکيل دادگستری سه ماه و نيم پيش بازداشت و در زندان بسر می برد. وی افزود: دکتر معصوم فرديس معاون وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت کنونی و مشاور وزير سابق اين وزارتخانه در دادگاه بدوی و تجديد نظر به 6 سال حبس محکوم و در زندان بسر می برد.(ايسنا 11/7/85) 111 ـ پوريا نژاد ويسی روزنامه نگار کيهان که 2 سال پيش ماجرای ورود گوشتهای آلوده به ايران را منتشر کرده بود، از انفرادی بند 209 اطلاعات به بند 350 زندان اوين منتقل گرديد. نامبرده در 29 مرداد در کرج بازداشت شد و در زندان مورد شکنجه قرار گرفته تا به جاسوسی برای بيگانگان اعتراف کند.(راديو فردا 11/7/85) 112 ـ رسول حردانی زندانی امنيتی از بند 350 زندان اوين بدستور بزرگ نيا به مکانی نا معلوم منتقل گرديد. اين زندانی در زمان دستگيری 16 سال بيشتر نداشت. وی به 22 سال زندان محکوم شده و از 7 سال پيش در زندان بسر می برد. نامبرده يک معلول ذهنی می باشد.(امير کبير 13/7/85) 113 ـ خليل بهراميان وکيل مدافع احمد باطبي، خالد حردانی و .... گفت: احمد باطبی حدود 3 ماه است که در بند 209 زندان اوين بسر می برد و تاکنون با وی ملاقاتی نداشته ام. نامبرده افزود: خالد حردانی چون شاهد مرگ اکبر محمدی بوده تحت فشار است.(ايسنا 14/7/85) 114 ـ عماالدين باقی رئيس "انجمن دفاع از حقوق زندانيان" پس از ملاقات با نمايندگان فراکسيون اقليت مجلس گفت: ما در اين جلسه خواهان رسيدگی به وضعيت حدود 12 نفر از متهمان پرونده بمب گذاريهای اهواز بوديم. اين متهمين توسط دولت سوريه به مقامات ايرانی تحويل داده شده اند. جمال عبيداوي، طاهر علی زهرا، عبدالله فالح منصوری و عباس ساکی از مجموعه فوق الذکر می باشند. نامبرده خواستار شد تا متهمان در طول تمام مراحل دادرسی از وجود وکيل بهره مند شوند. وی افزود: مسئله ديگری که در اين جلسه مطرح شد، موضوع عدم احساس امنيت وکلا در انجام امور وکالتی و احضار برخی (7 نفر) از وکلای اين پرونده ها به دادسرای اهواز می باشد.(ايلنا 18/7/85) 115 ـ خانواده مهندس سعيد(خيرالله) درخشندی عضو سابق انجمن اسلامی دانشجويان يزد که 50 روز پيش توسط مامورين امنيتی بازداشت و به بند 209 زندان اوين منتقل گرديده، نسبت به سلامتی فرزندشان بشدت ابراز نگرانی کردند. بازجويان به دروغ خبر فوت مادرش را به او می دهند، بازجويی با چشم بند، روشن بودن هميشگی سلول انفرادي، محروم بودن از هواخوری و هوای آزاد، ادامه فشارهای روحی نداشتن وکيل مدافع و عدم اطلاع دقيق از عنوان اتهامی باعث نگرانی خانواده نامبرده شده است.(ادوار نيوز 21/7/85) 116 ـ احمد باطبی پس از 79 روز بازداشت در بند 209 زندان اوين با قرار وثيقه300 ميليون تومانی برای مدت 2 روز به مرخصی آمد. وی در اين مدت حق خروج از تهران را ندارد. (ايسنا 24/7/85) 117 ـ کيوان رفيعی فعال حقوق بشر که در تاريخ 18 تير توسط نيروهای امنيتی بازداشت شد به بند 209 زندان اوين منتقل گرديد. وی در زندان تحت فشار قرار دارد و از 3 هفته پيش در اعتصاب غذا بسر می برد. قاضی راسخ در شعبه 14 دادگاه انقلاب تهران مسئول رسيدگی به پرونده وی می باشد.(کميته دانشجويی گزارشگران حقوق بشر 29/7/85) 118 ـ مهندس علی اکبر موسوی خوئينی پس از 130 روز بازداشت، در بازداشتگاه 209 وزارت اطلاعات در اوين با قرار وثيقه 150ميليون تومانی و به همراه يک کفالت معادل آن از زندان آزاد شد.(ادوارنيوز 30/7/85) اخبار کارگری : 119 ـ مديريت شرکت روغن کشی "اکسدانه" تحت پوشش سازمان اقتصادی "کوثر" 26 تن از کارگران قرار دادی را از کار اخراج کرد و در ضمن به آنان پيشنهاد کرده با شرکت قرار يکماه منعقد نمايند! و يک سفته 3 ميليون تومانی به مديريت شرکت بدهند.(ايلنا 2/7/85) 120ـ مديريت شرکت "آرمين گستر" آبادان 20 تن از کارگران شاغل در اين شرکت را از کار اخراج کردند. دليل اخراج کارگران اعتراض به نحوه پرداخت حقوق عقب افتاده آنها می باشد. (ايلنا 3/7/85) 121 ـ بر اثر انفجار شديد در کارخانه قند پيرانشهر يک کارگر بنام رحيم ابراهيمی جان باخت و يک کارگر بنام شهرام محمدی مجروح شد. اين انفجار به دليل خاموش شدن "بويلر" در دمای 900 درجه و نشت گاز به داخل کوره ديگ بخار، رخ داده است.(ايلنا 3/7/85) 122 ـ مديريت شرکت صنايع "نساجی کردستان" در اقدامی تازه 13 نفر از کارگران اين شرکت را با بيش از 10 سال سابقه کار، از کار اخراج کردند. طی دو سال گذشته 450 تن از کارگران اين شرکت از کار اخراج شده اند.(ايلنا 4/7/85) 123ـ 300تن از کارگران شرکت نساجی "نازنخ" قزوين 29 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند. کارگران برای اعتراض در مقابل نهاد رياست جمهوری تجمع کرده بودند و اعلام کردند: مديريت شرکت به بهانه ورشکستگی قصد تعطيلی و انحلال اين شرکت را دارد. مديريت شرکت بالغ بر سه ميليارد تومان بابت حقوق معوقه و حق سنوات بازنشستگان بدهکار می باشد.(ايلنا 4/7/85) 124 ـ پرويز رزميان فر معاون عمليات سازمان آتش نشانی شهرداری تهران گفت: 2 کارگر در حال تميز کردن شيشه های ساختمان وزارت جهاد کشاورزی واقع در بلوار کشاورز به علت خراب بودن بالابر ساختمان سقوط کرده و در دم جان باختند.(فارس 4/7/85) 125 ـ محمد احمدی عضو خانه کارگر قزوين گفت: خالدی کارفرمای شرکت نساجی "نازنخ" قزوين بساز بفروش است. وی ا فزود: زمين بزرگ "نازنخ" در جاده قزوين در حاشيه شهرک مسکونی قرار دارد و کارفرمای نازنخ بدنبال سود حاصل از فروش زمين است. نامبرده ادامه داد: کارفرمای فعلی "نازنخ" کارخانجات را با هدف تغيير کاربری و انحلال خريداری می کند و پس از تبديل آن به ساختمان مسکونی يا اداری به فروش می رساند.(ايلنا 5/7/85) 126 ـ 150 کارگر ريسندگی و بافندگی "پنگوئن رشت" بيش از 6 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند.(ايلنا 5/7/85) 127 ـ خانه کارگر استان کرمانشاه طی نامه ای خطاب به رئيس جمهور و رئيس مجلس اعلام کرد در سال جاری 6000کارگر شاغل در واحدهای توليدی از کار اخراج شدند. در اين نامه آمده است: استان کرمانشاه با داشتن 120000نفر جويای کار، مقام اول در بيکاری کشور را دارد.(ايلنا 5/7/85) 128 ـ عيد علی کريمی دبير اجرايی خانه کارگر استان قزوين گفت: حدود 70 کارگر شاغل در شرکت"قوه پارس" 3 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند.(ايلنا 8/7/85) 129 ـ کريم صادق دبير کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان آذربايجان شرقی گفت: 150کارگر قراردادی و 140 کارگر رسمی کارخانه چينی بهداشتی "ارس" تبريز حدود 8 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند.(ايلنا 8/7/85) 130 ـ هوشنگ درويش رئيس کانون شوراهای اسلامی کار استان خوزستان گفت: 100 کارگر شاغل در کارخانه"کاغذ سازی کارون" شوشتر 7 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند. (ايلنا 11/7/85) 131 ـ عليرضا محجوب رئيس فراکسيون کارگری مجلس شورای اسلامی گفت: نزديک به 200000کارگر و خانواده هايشان که در حدود 500 واحد توليدی نظير شرکت پوشينه بافت، ناز نخ و سيمين نو شاغل هستند و بارها در مقابل مجلس شورای اسلامی شاهد تجمع و اعتراض آنها بوده ايم، ماهها است که حقوق دريافت نکرده اند. برخی از اين کارگران حدود 50 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند. وی افزود: حدود 13000000ميليون جمعيت زير خط فقر داريم.(ايلنا 19/7/85) 132 ـ هوشنگ درويش رئيس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان خوزستان گفت: کارگران کارخانه "کاغذ سازی کارون" مدت 7 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند. اين کارگران بارها در مقابل فرمانداری و اداره کار جهت دريافت حقوق معوقه خود تجمع کرده اند.(ايلنا 19/7/85) 133 ـ جواد صميمی عضو خانه کارگر گفت: دهها تن از کارگران شرکت"ذوب رکورد" مشهد 7 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند و حق بيمه اين کارگران پرداخت نشده است. کارگران جهت دريافت حقوق معوقه خود در مقابل اداره کار مشهد در ميدان فردوسی تجمع کرده اند. (ايلنا 19/7/85) 134ـ رسول کنور تبريزی مسئول هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان فارس گفت:کارگران "چينی سروش" مدت 2 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند. وی افزود: مديريت کارخانه به جای پرداخت مطالبات کارگران، 80 نفر از کارگران معترض را از کار اخراج کردند.(ايلنا 19/7/85) 135ـ محمود صالحی از متهمان پرونده تجمع روز جهانی کارگر سال 83 در سقز، به اتهام اجتماع و تبانی جهت ارتکاب جرم در شعبه اول دادگاه انقلاب سقز محاکمه شد. (ايسنا 24/7/85) 136ـ حشمت الله عبادی نيا دبير کانون شوراهای اسلامی کار لرستان گفت: از 3 سال قبل که شرکت "پارسيلون" به بخش خصوصی واگذار شده بيش از 1000کارگر بيکار شده است. وی افزود: بيش از 650 کارگر اين واحد از قانون بازنشستگی پيش از موعد استفاده کرده اند اما با گذشت بيش از يکسال هنوز سنوات خود را دريافت نکرده اند و مابقی کارگران شاغل حقوق شهريور خود را دريافت نکرده اند.(ايلنا 26/7/85) 137ـ منزل شريف سائد پناه کارگر شرکت ريسندگی"پرديس" سنندج توسط مامورين حفاظت اطلاعات مورد بازرسی قرار گرفت، کيس کامپيوتر و دست نوشته های وی در خصوص شرکت "پرديس" همراه با يک دستگاه ماهواره توسط مامورين ضبط گرديد. نامبرده در حفاظت اطلاعات مورد بازجويی قرار گرفت و به دادگستری سنندج اعزام گرديد. شريف سائد پناه يکی از کارگرانی بود که ماه گذشته در مقابل اداره کار و امور اجتماعی استان کردستان تحصن کرده بودند.(ايلنا 26/7/85) 138 ـ حسين خريد فروشان عضو کارخانه کارگر يزد گفت: 120 کارگر شرکت نساجی"گردباف" يزد 4 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند. بيشتر کارگران شاغل در اين شرکت بيش از 20 سال سابقه کار دارند. اما هنوز بن های سال 83 آنها پرداخت نشده است.(ايلنا 26/7/85) 139 ـ محمد علی توکلی مسئول شورای اسلامی کار شرکت نساجی"درخشان" يزد گفت: 133 کارگر شاغل در اين شرکت با 2 سال سابقه کار 40 درصد حقوق و مزايا، عيدی و پاداش سال 85 را دريافت نکرده اند. وی افزود: طی يک سال و نيم گذشته کارگران در محل کار خود سرگردان و بلاتکليف بوده اند.(ايلنا 26/7/85) 140ـ جلال حسينی از بازداشت شدگان تجمع روز جهانی کارگر سال 83 در سقز به اتهام اجتماع و تبانی جهت ارتکاب جرم در شعبه اول دادگاه انقلاب سقز محاکمه شد.(ايلنا 29/7/85) 141ـ عوض سلطانی قائم مقام دبير اجرايی خانه کارگر پاکدشت گفت: 200 کارگر شاغل در شرکت آجر سازی "سازمايه" حدود 30 ماه است که حقوق دريافت نکرده اند.(ايلنا 29/7/85) قتل مردم توسط نيروی انتظامی : 142ـ نيروهای تيپ يکم تکاوری قرار گاه عملياتی فتح در استان سيستان و بلوچستان با حمله به عناصر" شرور" و "عوامل نا امنی" 3 نفر را کشته و 3 نفر را دستگير کردند.(ايلنا 6/7/85) 143 ـ به گفته رضا جعفری معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران، بر اثر تيراندازی يوسف 44 ساله از مامورين نيروی انتظامی جهت دستگيری يک متهم متواري، يک کودک 12 ساله بنام سجاد که در صف نانوايی ايستاده بود کشته و يک کودک 11 ساله بنام امير حسين مجروح گرديده است.(ايسنا 19/7/85) صدور حکم قصاص : 144 ـ يک جوان 22 ساله به جرم نابينا کردن چشم چپ يک جوان در شعبه ششم دادگاه جنايی استان خراسان رضوی به رياست قاضی محمد شمس گيلانی به قصاص چشم چپ محکوم شد. رای صادره پس از تائيد ديوان عالی کشور با نظارت پزشکی قانونی به مرحله اجرا در می آيد.(خراسان 4/7/85) 145 ـ "رحيم ـ ع" معروف به عسگرا، روبجاوی و"صباح ـ م" به اتهام سرقت مسلحانه احشام در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اهواز محکوم به قطع دست راست و پای چپ و 10 سال زندان شدند.(فارس 10/7/85) محکومين به اعدام: 146 ـ خانم "م ـ ژ"، خانم "هـ ـ ن" و آقای "س ـ ع" به جرم قاچاق هروئين در دادگاه انقلاب اسلامی زاهدان محکوم به اعدام شدند.(آفتاب يزد 2/7/85) 147 ـ حميد رضا معروف به حميد رشتی 35 ساله به جرم قتل سعيد در شعبه 74 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی حسين کوه کمره ای محکوم به اعدام شد. (آفتاب يزد 3/7/85) 148 ـ عليرضا به جرم قتل عبدالله و رابطه نامشروع در شعبه 71 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی نورالله عزيز محمدی محکوم به اعدام شد. (ميدان زنان 3/7/85) 149 ـ بهزاد "ص" 25 ساله به جرم قتل علی اصغر "الف"در شعبه 71 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی نورالله عزيز محمدی و با تائيد شعبه 42 ديوانعالی کشور محکوم به اعدام شد.(ايسنا 4/7/85) 150 ـ محمد علی "ص" 39 ساله به جرم قتل عبدالرحمان "د" 40 ساله در شعبه 42 ديوانعالی کشور محکوم به اعدام شد.(ايسنا 4/7/85) 151 ـ حميد رضا 30 ساله به جرم قتل همسرش و يک مرد 67 ساله بنام فضلعلی در شعبه 71 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی نورالله عزيز محمدی و با تائيد شعبه 33 ديوانعالی کشور محکوم به اعدام شد.(آفتاب يزد 5/7/85) 152 ـ بهزاد 25 ساله به جرم قتل علی اصغر 28 ساله در شعبه 71 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی نورالله عزيز محمدی و با تائيد شعبه 42 ديوانعالی کشور محکوم به اعدام شد.(آفتاب يزد 5/7/85) 153 ـ مردی بنام "ب ـ م" به جرم دو فقره قتل و تجاوز به عنف در شعبه 71 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی نورالله عزيز محمدی و با تائيد شعبه 27 ديوانعالی کشور به دو بار اعدام خصوصی و يکبار اعدام در ملاء عام محکوم گرديد.(آفتاب يزد 9/7/85) 154 ـ زنی به نام "ف" به جرم قتل مردی به نام "م"در شعبه 72 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی جليلی محکوم به اعدام شد.(آفتاب يزد 9/7/85) 155 ـ محمد 23 ساله به جرم قتل همسرش اکرم 21 ساله در شعبه 71 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی نورالله عزيز محمدی محکوم به اعدام شد.(اعتماد ملی 10/7/85) 156 ـ روابط عمومی و ارتباطات دادگستری خوزستان اعلام کرد: عباس الف معروف به زعبيل 33 ساله ، "حميد ـ خ" 45 ساله و "علی ـ س" 37 ساله معروف به کعبی به جرم سرقت مسلحانه احشام در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اهواز محکوم به اعدام در ملاء عام شدند. قرار است اين احکام بزودی اجرا شود.(فارس 10/7/85) 157 ـ "ابوالفضل ـ ف" 33 ساله به جرم قتل فرح 37 ساله در شعبه 71 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی نورالله عزيز محمدی محکوم به اعدام شد.(ايسنا 11/7/85) 158 ـ عماالدين باقی موسس"کانون پاسداران حق حيات" گفت: در رابطه با پرونده های انفجارهای اهواز در مجموع 22 نفر به اعدام محکوم شدند که حکم دو نفر از آنها اجرا شد. 20 نفر در انتظار حکم اعدام بسر می برند. وی افزود: اين زندانيان ممنوع الملاقات می باشند. همچنين تعدادی از خانواده های اين زندانيان در ملاقات با مهدی کروبي، نسبت به توقيف مغازه يا ديگر مراکز تامين کننده معاششان اعتراض داشتند و عنوان می کردند با دستگيری همسر يا برادرشان ديگر امکانی برای تامين زندگيشان ندارند.(ايلنا 15/7/85) 159 ـ حجت الاسلام محمد ابراهيم نکونام رئيس کل دادگستری استان سيستان و بلوچستان گفت: 7 نفر در دادگاههای استان به اتهام "مجرمان"،"مفسدان"،"گروگان گيران"،"اشرار" و "افراد مخل امنيت"محکوم به اعدام شد ه اند که پس از ماه رمضان حکم محکومين اجرا خواهد شد. وی افزود: اميدوارم حکم حيات بخش قصاص در کل کشور و استان اجرا شود چرا که با اجرای قصاص حيات و بدنبال آن کاهش قتل و مرگ ايجاد خواهد شد.(ايسنا 18/7/85) 160 ـ فرهاد به جرم قتل مصطفی در شعبه 74 دادگاه کيفری استان تهران و با تائيد شعبه 33 ديوان عالی کشور محکوم به اعدام شد.(اعتماد ملی 27/7/85) 161 ـ ح ـ ش 22 ساله به جرم قتل ع ـ م در شعبه اول دادگاه کيفری استان هرمزگان محکوم به اعدام شد.(ايسنا 28/7/85) محکومين به سنگسار: 162 ـ صغری مولايی به اتهام زنای محصنه در شعبه 71 دادگاه کيفری استان تهران به رياست قاضی نورالله عزيز محمدی به سنگسار محکوم شد.(ميدان زنان 3/7/85) اخبار اجتماعی 163 ـ علی اکبر يساقی رئيس سازمان زندانها طی يک مصاحبه اعلام کرد: ايران در بين کشورهای جهان جزو 10 کشور اولی است که بيشترين جمعيت کيفری را به نسبت جمعيت کشور دارد. نامبرده گفت: حدود 50000نفر در هرماه وارد زندانهای ايران می شوند. از اين تعداد بيش از 35000نفر به خاطر عجز از سپردن قرار وثيقه و معرفی کفيل به زندان می آيند. وی افزود: ما در آبادان يک زندان داريم که ظرفيت 70 نفر را دارد اما حدود 500 نفر جمعيت دارد. يساقی ادامه داد: درسال حدود 600000 نفر وارد زندانهای ايران می شوند، يعنی کيان 600000خانواده مورد تهديد واقع می شوند، اگر واحد هر خانواده پنج نفر باشد، يعنی 3 ميليون نفر دچار مشکل می شوند. وی گفت سال گذشته بيش از 400000 فقره مرخصی اعطا شده است. رئيس سازمان زندانها در بخش ديگری از مصاحبه اعلام کرد: ما حدود 130 زندان داريم که مخروبه است و شرايطش مطلوب نيست.(ايسنا 14/7/85) 164 ـ دکتر پرويز افشار معاون سلامت، اصلاح و تربيت سازمان زندانها گفت: در 228 زندان در حال حاضر 144000نفر زندانی در زندانها بسر می برند. وی ميزان رفت و آمد سالانه به زندانها را حدود 650000 نفر ارزيابی کرد. نامبرده افزود: حدود 45 درصد زندانيان در ارتباط با جرايم مواد مخدر در زندان بسر می برند.(ايسنا 17/8/85) ihrnena@gmail.com 30/7/1385 22/10/2006 "فعالين ايرانی دفاع از حقوق بشر در اروپا و امريکای شمالی" انجمن فعالان حقوق بشر در ايران ـ کانادا: FaalanHRC@yahoo.ca siterahaei@yahoo.com: انجمن مدافعين حقوق بشرو دمکراسی در ايران ? فرانسه اتحاد برای دفاع ازحقوق بشر در ايران ? واشنگتن ? آمريکا: adhri1@yahoo.com اتحاديه برای دمکراسی در ايران ـ ايتاليا: updi@libero.it انجمن مدافعين حقوق بشر در ايران ـ بلژيک: kanon253m@yahoo.com info@vzvmiran.de :کانون دفاع از حقوق بشر در ايران ? آلمان shafaei@azadegy.de شبکه فعالان حقوق بشر ايرانی در آلمان : HRIRNL@gmail.com: کانون دفاع ازدمکراسی در ايران? هلند info@komitedefa.org : کميته دفاع از حقوق بشر در ايران ? سوئد defendhriran_ca@yahoo.com :کميته دفاع از حقوق بشر در ايران ? کاليفرنيا ? آمريکا noranali2003@yahoo.noکميته نوران (کميته دفاع از حقوق بشر در ايران ? نروژ): yebarak@yahoo.ca : سازمان ايرانيان غرب کانادا ? ونکور ? کانادا kupg_iran@yahoo.de: کميته دفاع از زندانيان سياسی ايران- برلين demokrasi5@yahoo.deکميته دفاع از آزادی و دمکراسی در ايران ? اطريش : mnrecht@hotmail.com فعالين ايرانی حقوق بشر- سوئيس: فعالان دفاع از حقوق بشر: Irantestimonyinfo@irantestimony.com

برای مقابله با فیلترینگ جمهوری اسلامی، اخبار و اتفاقات ایران و
جهان را، ما به شما منتقل می کنیم



مرکز پخش خبری سازمان جوانان کمونیست
Communist youth organization(sjk)
http://groups.yahoo.com/group/javanankomonist
http://groups.yahoo.com/group/javanankomonist/join
http://sjk-news.blogspot.com
http://daneshgah-16azar.blogspot.com
www.jawanan.org communist.youth@gmail.com
sjk_news@yahoo.com
fax:004631899613


در صورت تمایل میتوانید آدرس ایمیل کسانی را که مایل هستند
برای ما بفرستید تا ما اخبار و رویدادهای مختلف را برای آنان ارسال کنیم
sjk_news@yahoo.com

No comments:

 
direction:rtl;